2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Globál 09:05

Európai híradó

Európai híradó – Kötelező érzékenyítésre törekednek-e a liberális politikusok az EU-ban? + videó

Genderstratégia - ezt tűzte ki célul az elmúlt hónapokban az Európai Parlament. A stratégia része, hogy a melegpárok örökbefogadási jogát mind a 27 tagállamnak el kell ismernie. Azoknak is, ahol a nemzeti törvények kimondják, hogy azonos neműek nem fogadhatnak örökbe gyermeket. Az Európai Híradóban Schaller-Baross Ernő, a Fidesz EP képviselőjelöltjét és Szilvay Gergely politológus írót, a Mandiner főmunkatársát kérdeztük a témáról.

  • Európai híradó – Kötelező érzékenyítésre törekednek-e a liberális politikusok az EU-ban? + videó

További témáink a műsorban:

  • Kötelező érzékenyítésre törekednek-e a liberális politikusok az EU-ban?
  • Az Európai Parlament uniós civil törvény megalkotását sürgette

Teljes adás:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!