2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 17:00

Címlap

Címlap: Genderideológia és gyermeknevelés

Genderideológia és gyermeknevelés, elkerülhetetlen a kapcsolat a kettő között. Mikor és hogyan, illetve jó-e, hogyha egy külső, harmadik fél avatkozik ebbe bele direktbe, akár egy mesekönyv vagy egy egész estés mesére. Nem leszünk képmutatók, szexuális felvilágosítás terén a gyerekek, fiatalok egymástól és az internetről jóval többet tudnak meg manapság, mint szüleiktől, de ez vajon azt is jelenti, hogy engedjük el ezt a témát és ne is foglalkozzunk vele? Ezen kérdéseket feszegeti a Hír TV Címlap című műsorában Őry Mariann, a Magyar Hírlap főmunkatársa, Fodor-Horváth Zsófia, a 888 újságírója és Kroó Zita, az Origo újságírója M.Dobos Marianne műsorvezetése mellett.

Ez lesz a XXI. század új divatja szerintetek, a gendersemleges nevelés, meg, ha a gyerekem mondjuk fiúként babával játszik egyből viszem nemátalakító műtétre? - vetette fel M.Dobos Marianne, műsorvezető. 

Én bízom benne, hogy ennél normálisabb emberek élnek kis hazánkban - mondta Kroó Zita.

Mi a normális? - kérdezte M.Dobos Marianne.

Hát az, hogy van egy férfi szerep és van egy női szerep és hagyjuk, hogy a gyerek eldöntse, hogy ő melyiket szeretné követni. Szerintem ezért is van, hogy amikor Novák Katalin azt mondja, hogy a gyereknek joga van az anyához és az apához, ennek leginkább az a lényege, hogy legyen előtte két minta legyen egy apai és anyai minta. Miért kell őket teljesen összezavarni, meg ilyen hülyeségekkel foglalkozni tíz éves korukban, hogy transznemű vagy leszbikus valaki egy mesében. Ez már a röhej kategória szerintem 

- mondta Kroó Zita, az Origo újságírója.

A teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Címlap: Az EP-ben intézményesítették az elmebajt

A Címlapban Párkányi Eszter, az az Alapjogokért Központ elemzője, Timkó Eszter színművésznő, Laborczy Szilvia, a Néven Nevezem blog szerkesztője és Sáfár Mónika, színművésznő. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. július 01.

Címlap: Megint egy kisebbség hangoskodik

A gyermekvédelmi törvény kapcsán pont a gyerekekről sikerült elterelni a figyelmet? A Címlapban Fodor-Horváth Zsófia, Szőnyi Kinga és Rátkai Erzsébet. Műsorvezető: M. Dobos Marianne. 2021. június 24.

Címlap: Térdeljenek le azok az országok, amelyek a mai napig kizsigerelik a gyarmatokat

A Címlap vendégei Timkó Eszter színművész, Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője és Kondor Katalin újságíró voltak. 2021. június 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!