2020. július 5.,
vasárnap, Emese, Sarolta napja

Címlap: Genderideológia és gyermeknevelés

Hír TV

2020. március 2., hétfő 23:00

Genderideológia és gyermeknevelés, elkerülhetetlen a kapcsolat a kettő között. Mikor és hogyan, illetve jó-e, hogyha egy külső, harmadik fél avatkozik ebbe bele direktbe, akár egy mesekönyv vagy egy egész estés mesére. Nem leszünk képmutatók, szexuális felvilágosítás terén a gyerekek, fiatalok egymástól és az internetről jóval többet tudnak meg manapság, mint szüleiktől, de ez vajon azt is jelenti, hogy engedjük el ezt a témát és ne is foglalkozzunk vele? Ezen kérdéseket feszegeti a Hír TV Címlap című műsorában Őry Mariann, a Magyar Hírlap főmunkatársa, Fodor-Horváth Zsófia, a 888 újságírója és Kroó Zita, az Origo újságírója M.Dobos Marianne műsorvezetése mellett.

Ez lesz a XXI. század új divatja szerintetek, a gendersemleges nevelés, meg, ha a gyerekem mondjuk fiúként babával játszik egyből viszem nemátalakító műtétre? - vetette fel M.Dobos Marianne, műsorvezető. 

Én bízom benne, hogy ennél normálisabb emberek élnek kis hazánkban - mondta Kroó Zita.

Mi a normális? - kérdezte M.Dobos Marianne.

Hát az, hogy van egy férfi szerep és van egy női szerep és hagyjuk, hogy a gyerek eldöntse, hogy ő melyiket szeretné követni. Szerintem ezért is van, hogy amikor Novák Katalin azt mondja, hogy a gyereknek joga van az anyához és az apához, ennek leginkább az a lényege, hogy legyen előtte két minta legyen egy apai és anyai minta. Miért kell őket teljesen összezavarni, meg ilyen hülyeségekkel foglalkozni tíz éves korukban, hogy transznemű vagy leszbikus valaki egy mesében. Ez már a röhej kategória szerintem 

- mondta Kroó Zita, az Origo újságírója.

A teljes adás:

Hír TV