2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Híradó 22:15

Bayer show

Bayer show: A demokráciaexport sohasem vezetett jóra

Masszív, más kultúrkörből érkező tömeges népvándorlásról beszélt a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Bayer Showban. Kovács Zoltán a vihar előszelének nevezte az egyre sokasodó migránsok jelenlétét. A politikus szót ejtett az atlétikai vb megvétózásáról is.

  • Bayer show: A demokráciaexport sohasem vezetett jóra

"Az atlétikai világszövetség Magyarország kormányával és a magyar szövetséggel állapodott meg és minden adott ahhoz, hogy folytassuk a munkát"

Figyelemelterelésnek nevezte az atlétikai vb megvétózását a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Bayer Showban. Kovács Zoltán azt mondta: Karácsony Gergelyék a bejelentést és a közgyűlést is arra próbálják használni, hogy eltereljék a figyelmet a fővárosban előállt áldatlan állapotokról.

"Olyan dilettantizmus mutatkozik meg az időzítésekben, a körúti biciklisáv megtartásában, egy sor más közlekedési szabályozásban, ami egyértelműen saját felelősségi körben az ő dolga lenne. Hát ehelyett most kitaláltak egy olyan dolgot amiben – visszatérve az eredeti kérdésedre – természetesen semmiféle kompetenciája nincs"

Kovács Zoltán beszélt az Európai unió migrációs politikájáról is.

"Hipokrita, képmutató és teljesen hatástalan az, amit az Európai Unió művel"

Az államtitkár a vihar előszelének nevezte az egyre sokasodó migránsok jelenlétét. Emlékeztetett: 2015-ben több mint 400 ezer bevándorló lépte át illegálisan a magyar határt, az elmúlt 6 évben pedig érdemben semmit nem tett az Európai Unió.

"Ez csak úgy akadályozható meg, hogyha a tagállamok visszakapják minden szempontból a lehetőséget és jogot, hogy fellépjenek ellene. Mert látható, hogy az elmúlt hat évben nem sikerült olyan eszközrendszert létrehozni, ami segítene kívülről vagy mások által. Sok beszéd, semmi nem történik, most érdekes módon már a Baltikumban is lehet kerítést építeni, vagy éppen a görög kerítést meg lehet erősíteni"

Kovács Zoltán hozzátette: ez egy masszív, más kultúrkörből érkező tömeges népvándorlás, amelynek biztos, hogy nem lehetnek jók a kulturális és népességi következményei.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Bayer show - Ma a brüsszeli korrupciós botrány egyik kulcsfigurája az európai „érték”

Bayer show - Ma a brüsszeli korrupciós botrány egyik kulcsfigurája az európai „érték”

A családok által fizetendő rezsiszámla Magyarországon a legkisebb, és ez a jövőben is így lesz - hangsúlyozta a Fidesz Európai Parlamenti képviselője a Bayer show-ban. Deutsch Tamás szerint a baloldal eltörölné a rezsicsökkentést. Ezzel kapcsolban felhívta a figyelmet: bárhogyan mesterkedjen Brüsszel, nem engednek a kedvezményből. Emellett a politikus éles kritikával illette a hazánkat bíráló brüsszeli képviselőket is. 2023. június 04.
Súlyos csúsztatásokról rántotta le a leplet Tarlós István

Súlyos csúsztatásokról rántotta le a leplet Tarlós István

A városvezetés arra akar felhatalmazást kapni kiskorúak bevonásával, hogy megszegje azt a megállapodást, amit saját maga kötött - így reagált Tarlós István korábbi főpolgármester, Karácsony Gergely online lakógyűlésére a Bayer show-ban. Tarlós István azt is tisztázta, hogy milyen anyagi helyzetben adta át a város vezetését. 2023. május 28.
Schmidt Mária: Már a vizsgálat előtt megírta az eredményt az EU-s delegáció

Schmidt Mária: Már a vizsgálat előtt megírta az eredményt az EU-s delegáció

Politikai boszorkányüldözést folytatnak hazánk ellen - jelentette ki a Terror Háza Múzeum főigazgatója a Bayer show-ban. 2023. május 21.

Legfrissebb híreink

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Éjszakai csapást mértek Odesszára az oroszok

Drónokkal támadta Odessza városát éjszaka az orosz hadsereg. A csapás során rakétákat is bevetett a Föderáció, a robbanások három civil életét követelték, közel harmincan megsérültek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Bayer show - Jön az újabb CPAC Hungary

Bayer show - Jön az újabb CPAC Hungary

„Együtt erő vagyunk!” – hangsúlyozta az idei CPAC Hungary konferencia jelmondatát az Alapjogokért Központ igazgatója a Bayer show-ban. Szánthó Miklós kiemelte: az „Isten, haza, család” hármas egységét érő progresszív támadásokra globális választ kell adni, ennek jegyében valósul meg a nemzeti erők nemzetközi összefogása a május 4-én és 5-én Budapesten tartandó konzervatív rendezvényen.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!