2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Bayer show

Bayer show: A demokráciaexport sohasem vezetett jóra

Masszív, más kultúrkörből érkező tömeges népvándorlásról beszélt a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Bayer Showban. Kovács Zoltán a vihar előszelének nevezte az egyre sokasodó migránsok jelenlétét. A politikus szót ejtett az atlétikai vb megvétózásáról is.

"Az atlétikai világszövetség Magyarország kormányával és a magyar szövetséggel állapodott meg és minden adott ahhoz, hogy folytassuk a munkát"

Figyelemelterelésnek nevezte az atlétikai vb megvétózását a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Bayer Showban. Kovács Zoltán azt mondta: Karácsony Gergelyék a bejelentést és a közgyűlést is arra próbálják használni, hogy eltereljék a figyelmet a fővárosban előállt áldatlan állapotokról.

"Olyan dilettantizmus mutatkozik meg az időzítésekben, a körúti biciklisáv megtartásában, egy sor más közlekedési szabályozásban, ami egyértelműen saját felelősségi körben az ő dolga lenne. Hát ehelyett most kitaláltak egy olyan dolgot amiben – visszatérve az eredeti kérdésedre – természetesen semmiféle kompetenciája nincs"

Kovács Zoltán beszélt az Európai unió migrációs politikájáról is.

"Hipokrita, képmutató és teljesen hatástalan az, amit az Európai Unió művel"

Az államtitkár a vihar előszelének nevezte az egyre sokasodó migránsok jelenlétét. Emlékeztetett: 2015-ben több mint 400 ezer bevándorló lépte át illegálisan a magyar határt, az elmúlt 6 évben pedig érdemben semmit nem tett az Európai Unió.

"Ez csak úgy akadályozható meg, hogyha a tagállamok visszakapják minden szempontból a lehetőséget és jogot, hogy fellépjenek ellene. Mert látható, hogy az elmúlt hat évben nem sikerült olyan eszközrendszert létrehozni, ami segítene kívülről vagy mások által. Sok beszéd, semmi nem történik, most érdekes módon már a Baltikumban is lehet kerítést építeni, vagy éppen a görög kerítést meg lehet erősíteni"

Kovács Zoltán hozzátette: ez egy masszív, más kultúrkörből érkező tömeges népvándorlás, amelynek biztos, hogy nem lehetnek jók a kulturális és népességi következményei.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Deutsch Tamás: Márki-Zay Péter szőröstül-bőröstül Gyurcsány embere

Nem véletlenül következett be Karácsony Gergely bukása – mondta Deutsch Tamás a Bayer show-ban. 2021. október 17.

Semjén Zsolt: Karácsony minden megnyilatkozásával saját magát rombolta

A Bayer show vendége Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes volt. 2021. október 10.

Kálomista Gábor: A főváros vezetése ideológiai alapon tiltja az Elk*rtuk vetítését

Kálomista Gábor producer volt a Bayer show vendége 2021. október 03.

Legfrisebb híreink

Kattant a bilincs

A gyanú szerint egy 47 éves férfi debreceni albérletében árulta a drogot.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!