2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Bayer show

Bayer show: A demokráciaexport sohasem vezetett jóra

Masszív, más kultúrkörből érkező tömeges népvándorlásról beszélt a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Bayer Showban. Kovács Zoltán a vihar előszelének nevezte az egyre sokasodó migránsok jelenlétét. A politikus szót ejtett az atlétikai vb megvétózásáról is.

"Az atlétikai világszövetség Magyarország kormányával és a magyar szövetséggel állapodott meg és minden adott ahhoz, hogy folytassuk a munkát"

Figyelemelterelésnek nevezte az atlétikai vb megvétózását a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Bayer Showban. Kovács Zoltán azt mondta: Karácsony Gergelyék a bejelentést és a közgyűlést is arra próbálják használni, hogy eltereljék a figyelmet a fővárosban előállt áldatlan állapotokról.

"Olyan dilettantizmus mutatkozik meg az időzítésekben, a körúti biciklisáv megtartásában, egy sor más közlekedési szabályozásban, ami egyértelműen saját felelősségi körben az ő dolga lenne. Hát ehelyett most kitaláltak egy olyan dolgot amiben – visszatérve az eredeti kérdésedre – természetesen semmiféle kompetenciája nincs"

Kovács Zoltán beszélt az Európai unió migrációs politikájáról is.

"Hipokrita, képmutató és teljesen hatástalan az, amit az Európai Unió művel"

Az államtitkár a vihar előszelének nevezte az egyre sokasodó migránsok jelenlétét. Emlékeztetett: 2015-ben több mint 400 ezer bevándorló lépte át illegálisan a magyar határt, az elmúlt 6 évben pedig érdemben semmit nem tett az Európai Unió.

"Ez csak úgy akadályozható meg, hogyha a tagállamok visszakapják minden szempontból a lehetőséget és jogot, hogy fellépjenek ellene. Mert látható, hogy az elmúlt hat évben nem sikerült olyan eszközrendszert létrehozni, ami segítene kívülről vagy mások által. Sok beszéd, semmi nem történik, most érdekes módon már a Baltikumban is lehet kerítést építeni, vagy éppen a görög kerítést meg lehet erősíteni"

Kovács Zoltán hozzátette: ez egy masszív, más kultúrkörből érkező tömeges népvándorlás, amelynek biztos, hogy nem lehetnek jók a kulturális és népességi következményei.

Teljes műsor:

Hír TV

További epizódok

Nagy István: Az ország kenyere biztosított

Azt a legszebb mondatot, amit egy agrárminiszter mondhat, hogy az ország kenyere biztosított, azt nyugodtan mondhatom, mert valóban így van - erről beszélt az agrárminiszter a Bayer show-ban. Nagy István hozzátette: az exportra szánt mennyiség azonban kevesebb lesz. 2022. július 03.

Németh Szilárd: A rezsicsökkentés a jövő évi költségvetés egyik alappillére

A Bayer show vendége Németh Szilárd, a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos. 2022. június 26.

Varga Judit: Mindannak ellentmond a globális minimumadó, mint amiért mi küzdünk

Varga Judit igazságügyi miniszter volt a HírTV Bayer show című műsorának vendége. 2022. június 19.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!