2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Bayer show

Bayer show: A demokráciaexport sohasem vezetett jóra

Masszív, más kultúrkörből érkező tömeges népvándorlásról beszélt a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Bayer Showban. Kovács Zoltán a vihar előszelének nevezte az egyre sokasodó migránsok jelenlétét. A politikus szót ejtett az atlétikai vb megvétózásáról is.

  • Bayer show: A demokráciaexport sohasem vezetett jóra

"Az atlétikai világszövetség Magyarország kormányával és a magyar szövetséggel állapodott meg és minden adott ahhoz, hogy folytassuk a munkát"

Figyelemelterelésnek nevezte az atlétikai vb megvétózását a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Bayer Showban. Kovács Zoltán azt mondta: Karácsony Gergelyék a bejelentést és a közgyűlést is arra próbálják használni, hogy eltereljék a figyelmet a fővárosban előállt áldatlan állapotokról.

"Olyan dilettantizmus mutatkozik meg az időzítésekben, a körúti biciklisáv megtartásában, egy sor más közlekedési szabályozásban, ami egyértelműen saját felelősségi körben az ő dolga lenne. Hát ehelyett most kitaláltak egy olyan dolgot amiben – visszatérve az eredeti kérdésedre – természetesen semmiféle kompetenciája nincs"

Kovács Zoltán beszélt az Európai unió migrációs politikájáról is.

"Hipokrita, képmutató és teljesen hatástalan az, amit az Európai Unió művel"

Az államtitkár a vihar előszelének nevezte az egyre sokasodó migránsok jelenlétét. Emlékeztetett: 2015-ben több mint 400 ezer bevándorló lépte át illegálisan a magyar határt, az elmúlt 6 évben pedig érdemben semmit nem tett az Európai Unió.

"Ez csak úgy akadályozható meg, hogyha a tagállamok visszakapják minden szempontból a lehetőséget és jogot, hogy fellépjenek ellene. Mert látható, hogy az elmúlt hat évben nem sikerült olyan eszközrendszert létrehozni, ami segítene kívülről vagy mások által. Sok beszéd, semmi nem történik, most érdekes módon már a Baltikumban is lehet kerítést építeni, vagy éppen a görög kerítést meg lehet erősíteni"

Kovács Zoltán hozzátette: ez egy masszív, más kultúrkörből érkező tömeges népvándorlás, amelynek biztos, hogy nem lehetnek jók a kulturális és népességi következményei.

Teljes műsor:

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!