2024. 09. 30. Hétfő Jeromos napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Bayer show

Menczer Tamás: Magyar Péter oda fog jutni, ahol most van Jakab Péter + videó

Magyar Péter egy notórius, beteges hazudozó, aki bármit elmond, bármit bemond, bármilyen szerepet eljátszik. Erről a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt a Bayer show-ban. Menczer Tamás kifejtette: a Tisza párt elnöke már a magánéletében is megbukott.

  • Menczer Tamás: Magyar Péter oda fog jutni, ahol most van Jakab Péter + videó

Mi ugye azt mondtuk korábban, hogy ő az új Márki-Zay Péter és ez sok tekintetben igaz is, de én ki szoktam egészíteni azzal, hogy egyébként ő az új Jakab Péter is - erről a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt a Bayer show-ban. Menczer Tamás hozzátette: Magyar Péter azért hasonlít kísértetiesen Jakab Péterre mert bármit képes rezzenéstelen arccal előadni.

Nekem Jakab Péter jut eszembe, mert szép emlékű Jakab Péter - ki tudja, mi van vele, és majd Magyar Péter is oda jut ahol ő van most - tehát, szép emlékű Jakab Péter volt az, aki Magyar Péterhez hasonlóan képes volt bármit rezzenéstelen arccal elmondani, függetlenül attól, hogy annak bármi köze volt-e a valósághoz, és függetlenül attól, hogy a hitelességhez bármi köze volt vagy nem volt

- mutatott rá a Fidesz kommunikációs igazgatója. 

Menczer Tamás rávilágított, ez is azt mutatja, hogy a Tisza párt elnöke egy notórius hazudozó.

Hiszen bármit elmond, bármit bemond, bármilyen szerepet eljátszik. Ráadásul ugye azt mondta, hogy nem fog politizálni, és másnap politizált, azt mondta, hogy nem megy az EP-be, aztán ment az EP-be, aztán azt mondta, hogy ő szereti a családját, meg szereti a barátnőjét később, aztán kiderült, hogy az összes nő, aki körülötte volt, az rettegett

- tette hozzá a politikus.

Menczer szerint Magyar a magánéletében is kudarcot vallott hiszen a volt felesége a volt élettársa is egybehangzóan ugyanazt állította, hogy agresszív, félelemkeltő és önző.

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!