2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Látványos kampánybelépőre készül Karácsony Gergely

Látványos kampánybelépőre készül Karácsony Gergely - erről értesült a Magyar Nemzet. A lap úgy tudja, a főpolgármester a jövő hét végén jelenti be, hogy ringbe száll a miniszterelnöki székért. Karácsony egyik leghangsúlyosabb kampányüzenete az önkormányzatok helyzete lesz, hangsúlyozva "az erős kormány az ellenzéki fővárossal szemben” szlogent. A Magyar Nemzet baloldali forrásai továbbra is úgy gondolják: a főpolgármester simán megnyeri az előválasztást Dobrev Klárával szemben.

  • Látványos kampánybelépőre készül Karácsony Gergely

Magyar Nemzet/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!