2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

A szabadság vára

Következik:

Híradó 12:00

Adás

Napindító

Ön a HírTV adásának 60 perccel késleltetett műsorát láthatja

Sport

A nap kérdése

Van esélye a magyar válogatottnak a németek ellen ma este az Európa-bajnokságon?
Belföld

Központi Nyomozó Főügyészség: már tíz gyanúsítottja van az óbudai korrupciós ügynek

Az óbudai korrupciós bűncselekmények miatt folyamatban lévő nyomozásban minősített vesztegetés elkövetésével gyanúsítottak meg újabb öt embert, közülük ketten őrizetben vannak - közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán az MTI-vel.
Háború Ukrajnában

Napindító: Dunda György - Újabb korrupciós eset Ukrajnában + videó

Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be a legfrissebb ukrán eseményekről.
Belföld

Pokorni Zoltán: A Turul-szobor nem tartozik a legfontosabb várospolitikai problémák közé + videó

A XII. kerület regnáló polgármestere szerint felesleges lenne eltávolítani a Turul-szobrot jelenlegi helyéről. Az újonnan megválasztott városvezető, a Kétfarkú Kutya Párt politikusa, Kovács Gergely már hónapokkal a beiktatása előtt jelezte, hogy a szobrot elakarja távolítani.
Külföld

Teljes támogatást ígért Oroszországnak az ukrajnai háborúhoz az észak-koreai vezető

Teljes támogatást ígért Oroszországnak az ukrajnai háborúhoz szerdán Kim Dzsong Un észak-koreai vezető a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel folytatott egyeztetésén Phenjanban.
Háború Ukrajnában

Háború Ukrajnában és Izraelben: Aggasztó, ahogy a NATO fitogtatja az erejét + videó

Somkuti Bálint, biztonságpolitikai szakértő, Bidló Gábor, a BudaGabona ügyvezető igazgatója és Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója élőben elemezték a legfrissebb világpolitikai híreket.
Kék hírek

Börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki robbantással fenyegetőzött

Egy év - végrehajtásában két évre felfüggesztett - börtönbüntetésre ítélt a Budai Központi Kerületi Bíróság egy férfit, aki ez év áprilisában azzal fenyegetőzött, hogy bombákat fog robbantani egy minisztériumi épületben - közölte a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel szerdán.
Belföld

Fülöp Attila: már több vármegyére kiadták a vörös kódot

A várható nagy meleg miatt szerda reggel 8 órától életbe lépett az úgynevezett vörös kód, ami kötelezővé teszi valamennyi szociális intézmény számára a hajléktalan vagy bajba jutott emberek befogadását - jelentette be a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára.
Sport

Férfi kosárlabda BL - Ismét főtáblás a Falco

A magyar bajnok Falco-Vulcano Energia KC Szombathely férfi kosárlabdacsapata a következő idényben is főtáblás lesz a Bajnokok Ligájában.
Belföld

A főpolgármester új taktikai manőverbe kezdett

Karácsony szövetséget kötne a Tisza Párttal, illetve a Magyar Kétfarkú Kutya Párttal, de hiába.
Külföld

Antony Blinken: Egyetlen bombaszállítmány kivételével a tervek szerint halad az amerikai fegyverek eljuttatása Izraelnek

Benjamin Netanjahu szerint az Egyesült Államok fegyvereket tart vissza, amivel lassítja az izraeli hadműveleteket.
Belföld

Ásványvizet osztanak az utasoknak a pályaudvarokon és az autóbusz-állomásokon

A harmadfokú hőségriasztás ideje alatt a MÁV-Start naponta 10 és 17 óra között a budapes.ti főpályaudvarokon és a nagyobb vidéki vasútállomásokon
Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: Támogatni fogjuk az európai védelmi ipar és innováció megerősítését

Támogatni fogjuk az európai védelmi ipar és innováció megerősítését, erre vállalkozunk a közeledő magyar elnökség során.
Belföld

Varga Mihály: Magyarország élen jár a gazdaságfehérítésben az uniós országok között

2010 óta az Európai Unión belül Magyarország hajtotta végre az egyik legnagyobb gazdaságfehérítést.
Színes

Semmelweis Egyetem: Először mentették meg egy beteg látását lábszárból kivett ideggel Magyarországon

A közlemény szerint a beteg lábszárából kivett 15 centiméteres ideget ültették be egy érzőidege és a szeme szaruhártyája közé.
Belföld

Martfűn jelentős infrastruktúra-fejlesztés kezdődik

A martfűi önkormányzat jelentős infrastruktúra-fejlesztési projektet indít; ennek részeként a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei város belterületi közutainak építését, korszerűsítését, felújítását és közlekedésbiztonsági fejlesztését végzik el - közölte Martfű Város Önkormányzata az MTI-vel.
Színes

Élményút készül a dorogi homokvasút nyomvonalán

Élményutat alakítanak ki a Dorogi-szénmedence egykori bányáiba tömedékanyagnak homokot szállító kisvasút 40 kilométeres nyomvonalán, az érintett hat település önkormányzatának együttműködésével - közölte Komárom-Esztergom vármegye közgyűlésének elnöke az MTI-vel.
Sport

Középdöntőbe jutott a magyar válogatott

Az Európa-bajnoki címvédő magyar férfi strandkézilabda-válogatott biztosította középdöntőbe jutását a kínai Pingtan-szigeten zajló világbajnokságon, mivel 2-0-ra legyőzte Ausztráliát a csoportkör második fordulójában, szerdán.
Vezércikk

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Gyors helyzetjelentést adott ma Orbán Viktor Brüsszelből, amiből az derül ki, hogy arrafelé nem nagyon értenek a szép szóból. A miniszterelnök szerint ugyanis semmibe vették az európai emberek akaratát, és a baloldallal és a liberálisokkal összeállt Néppárt leosztotta az EU vezető pozícióit. Minderről a Vezércikk vendégei, Boros Bánk Levente, Bencsik András és Szabó László is elmondják a véleményüket.
Külföld

Vlagyimir Putyin Phenjanban találkozott Kim Dzsong Unnal + videó

A rövid hírhez mellékelt videóban látszanak az észak-koreai reptéri előkészületek, az orosz elnök megérkezése, illetve ahogy a Vlagyimir Putyin és Kim Dzsong Un találkoznak a gépnél.
Belföld

Nagy István: Jó jelek utalnak arra, hogy lehet fordulatot elérni + videó

Ebben nagy szerepet játszhat az, hogy hazánk július 1-től az Unió soros elnökségét veszi át.
Belföld

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Magyarország egyedül képviseli azt az álláspontot, hogy a békéhez vezető egyetlen út a tűzszünet és a béketárgyalások - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.

Legfrissebb híreink

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Radar – A világ legnagyobb divatikonjai csodálják a magyar lány terveit + fotó

Egy különleges hölgyet mutatok be önöknek. Valakit, aki a rendszerváltás előtt nagyot álmodott. Fogta a hátizsákját, és elindult Olaszországba nyelvet tanulni - aztán egészen másként alakult az élete. Felvételt nyert Milánóban az egyik leghíresebb divattervező főiskolára, és rövid idő múlva már a legnagyobbakkal dolgozott - úgy, hogy pontosan nem is tudta, mekkora divatikonok ők, hiszen a szocialista Magyarországon nem ismerhette senki a hatalmas nyugati divatmárkákat.

Radar

Külföld

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Magyarország kész támogatni Mark Rutte távozó holland miniszterelnök jelölését a NATO főtitkári posztjára annak a fogadalmának a fényében, hogy teljes mértékben támogatja azt a megállapodást, amely szerint magyar állomány nem vesz részt a NATO ukrajnai tevékenységében és ezek támogatására sem fordítanak magyar forrásokat – írta az X portálon Orbán Viktor miniszterelnök.
Napi aktuális

Karácsony Gergely megtámadta a Kúrián a saját választási győzelmét + videó

A Napi aktuálisban Csuhaj Ildikó főmunkatárs, ATV és Kovács András újságíró, Origo ütköztette véleményét Velkovics Vilmos műsorvezető moderálásában. A témák között volt a Néppárt, Orbán Viktor tárgyalásai és a főváros választások utáni helyzete.
Napi aktuális

A magyar energiapolitika fontos törekvése az ország energiaszuverenitásának erősítése + videó

A Napi aktuális vendége Hortay Olivér üzletágvezető, Századvég volt, akivel Velkovics Villmos egyebek mellett földgázlelőhely termelésről, EP-választás utáni uniós energiapolitikáról és kínai vámháborúról beszélgetett.
Napi aktuális

Dizseri András: Győzött a jog és a törvényesség! + videó

A Napi aktuálisban Dizseri András polgármesterjelölt, Diósd volt a vendég, akivel Velkovics Vilmos többek között arról beszélgetett, hogy az újraszámlálás után ő lett a polgármester, illetve, hogy reményei szerint Diósd új lendületet vesz.
Napi aktuális

Cservák Csaba: Az Európai Bíróság túlterjeszkedett a hatáskörén+ videó

A Napi aktuális vendége Cservák Csaba alkotmányjogász, az NVB tagja volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között az uniós bírságról, Karácsony új választásáról és az újraszámlálás jogi szempontjairól beszélgettek.
Napi aktuális

Megerősödött a jobboldal az európai parlamenti választásokon + videó

A Napi aktuális vendége Rod Dreher újságíró, író volt, akivel többek között az uniós választás eredményeiről és a mostani legfrissebb eseményekről, illetve a különböző helyezkedésekről beszélgetett Velkovics Vilmos.
Napi aktuális

Magyarország nem támogatja Ursula von der Leyen újraválasztását a bizottság elnökének + videó

A Napi aktuális vendége Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár volt, aki Velkovics Vilmos műsorvezetővel az Európai Unió választások után helyzetéről, a Néppártról és Orbán Viktor brüsszeli találkozóiról beszélgetett.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!