2024. 10. 18. Péntek Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Mohácsi csata: Hol halt meg a király?

Következik:

Vezércikk 04:00

Kék hírek

A rendőrség vizsgálja, hogy gyilkosság áldozata lett-e a híres magyar sportolónő

Már a rendőrség is napok óta kereste a 31 éves jobbszélsőt, akire végül július 22-re virradó éjszaka találtak rá holtan egy családi házban. A legújabb hírek szerint Simsik Cynthia gyilkosság áldozata lehetett.

  • A rendőrség vizsgálja, hogy gyilkosság áldozata lett-e a híres magyar sportolónő

A legfrissebb hírek szerint gyilkosság áldozata lett az a Simsik Cynthia, akinek az eltűnésében a rendőrség napok óta nyomozott, és akit a szlovákiai Nagymegyeren, egy családi házban találtak meg hétfőn. Mint ahogyan arról a Kemma.hu is beszámolt, a korábban Dorogon és Komáromban is megfordult kézilabdázó eltűnését hozzátartozói jelentették a rendőrségen, akik utoljára július 18-án, csütörtökön látták, azóta nem adott életjelet magáról, szeretteivel sem kommunikált. Halálának híréről az ujszo.com számolt be.

A Bors információi szerint a párkányi fiatal nő élete nagy részét Magyarországon töltötte, ám az utóbbi időben Nagymegyeren élt második férjével és két gyermekével, Dominikkal és a kis Miával, akik most édesanyjukat gyászolják.

Az oldalnak egy neve elhallgatását kérő, a családhoz közelálló forrás elmondta, hogy a családban nem ez az első tragédia. Cynthia egyik unokatestvére, napra pontosan 12 évvel ezelőtt vetett véget életének, így az újabb tragédia a régi sebeket is feltépte.

A Bors úgy tudja, Cynthia és első gyermekének édesapja között megromlott a viszony, így mindkét gyermeket új párjával nevelte a szlovákiai Nagymegyeren. Cynthia eltűnésével kapcsolatban eddig nem adott ki túl sok információt a szlovák rendőrség, ám úgy tűnik, a fiatal nő gyilkosság áldozata lett, erről testvére, Simona a Facebookon több helyen is beszámolt. A felvetést az is megerősíti, hogy a hatóság elrendelte az igazságügyi orvosszakértő bevonását. A szlovák hatóság mindenkit arra kér, akinek információja van az édesanya eltűnésével kapcsolatban, haladéktalanul vegye fel velük a kapcsolatot.

Simsik Cynthia Párkányban kezdett el kézilabdázni, majd tanulmányain keresztül Budapestre és a Szent István SE Építőkbe került. Innen igazolta le a Debreceni VSC, majd a 2016/2017-es idényre a Dorog, később a Szombathelyi Haladás, a Csurgó és a 2020/21-es, illetve a 2022/23-as idényre a Komárom. Simsik Cynthia összesen 371 mérkőzésen összesen 1730 gólt dobott Magyarországon.

Forrás: Kemma.hu

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Halálos autóbaleset történt Békés vármegyében

Halálos autóbaleset történt Békés vármegyében

Lesodródott az útról és fának ütközött egy személygépkocsi csütörtök délelőtt Füzesgyarmat és Bucsa között. A balesetnek halálos áldozata is van - tájékoztatta az a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!