2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Troll

Troll: Újfent bebizonyosodott, hogy az ellenzéket csak a hatalomvágy és a pénz tartja össze

A közmédia ajtaja után ezúttal a másik ellenzéki picsogó pofonjába, Szél Bernadett véleményébe szaladt bele az MSZP-s Kunhalmi Ágnes, akiről megtudtuk, minden percért kár, amit rá pazarolnak. Egy őszinte vélemény, ami bizonyítja, hogy a hatalom, a pénz és a gazdasági túlélés érdekében ezek a szereplők mindenre képesek – hangzott el Troll rendhagyó adásában, mivel a meghívott vendégek, Pindroch Tamás, Boros Bánk Levente és Kacsoh Dániel ezúttal Szarvas Szilveszter műsorvezetése mentén trollkodták szét a balliberális médiát.

  • Troll: Újfent bebizonyosodott, hogy az ellenzéket csak a hatalomvágy és a pénz tartja össze

 

Minden percért kár, amit Szél Bernadett rááldozott Kunhalmi Ágnesre. Ezt maga az LMP volt társelnöke mondta tavaly egy, a Mandiner birtokába került videón.

Troll című műsorunkban sokszor elhangzott, hogy gyűlölik ugyan egymást, de a politika, a hatalom, a pénz és a gazdasági túlélés érdekében ezek a szereplők mindenre képesek – mondta el felvezetőjében Szarvas Szilveszter.

Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője szerint jó lenne tudni, hogy amikor Kunhalmi Ágnes az MTVA székházában nekirohant a zárt ajtónak, a Facebookon élőző Szél Bernadettnek vajon eszébe jutottak-e olyan mondatok, hogy nem lehet az MSZP-s képviselővel elviselni a közös létet. Hozzátette: lehet, hogy az a buli összehozta őket, amit ott levágtak.

A szomorú az egészben az, hogy most nagyon sok önkormányzatban ez a szituáció alakul ki, hogy gyűlölik valójában egymást, de az osztozkodás és a politikai érdekek mindent felülírnak

– erről már Pindroch Tamás beszélt. A Figyelő főmunkatársa szerint az ellenzéki pártokat a hatalom és a pénz tartja össze, vagyis nem lehet hinni semmiféle elvi megállapodásnak. Úgy fogalmazott,

ezeket az embereket az tartja össze, hogy a most átvett nagyon eredményes önkormányzatokból ki lehet síbolni a lóvét.

Ez a baloldali összefogás lényege. Azt látni, hogy Gyurcsány áll mindenki mögött valójában, ezt pedig Szál Bernadett is látja – tette hozzá.

Boros Bánk Levente, a Médianéző ügyvezetője szerint eddig azt láttuk Szél Bernadettből, hogy agresszív és erőltetetten férfiasan kíván politizálni, de a mostani videó tanúsága szerint egy őszinte Szél Bernadett beszél.

Az emberi részéről szólva az elemző feltette a kérdést: miként lehet jó képet vágni ahhoz, akit utál az ember?

Nyilvánvaló, hogy a hatalomért mindent megtesznek – látható volt ez Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc esetében is – de Kacsoh Dániel szerint több kérdőjelet felvet, miként lehet ezt pszichológiailag elviselni.

Teljes adás:

Adásunkban szó esett továbbá arról, hogy újra robbant a mee too, a balliberális kulturális világ jelképéről, Gothár Péterről derült ki, hogy zaklatta munkatársát, de hiába, a ballib sajtó mosdatja és védi a korábbi SZDSZ-est.

És végül szem nem marad szárazon, távozik a Mérce főszerkesztője, de hogy hol folytathatja!

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!