2024. 04. 20. Szombat Tivadar napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:05

Belföld

Az ellenzék nem tartja színjátéknak, amit a tévészékházban műveltek

Az ellenzéki pártok továbbra is azt állítják, hogy nem színjáték volt az, ami az MTVA székházában történt a hét elején. A Liberálisok például azt sem tartják manipulatívnak, hogy a szocialista Bangóné Bordély Ildikó egy elő Facebook-videóban szervezte meg, hogy képviselőtársaival a földre feküdjön.

  • Az ellenzék nem tartja színjátéknak, amit a tévészékházban műveltek

Kapcsold már ki! Ja. K**va erős kép lenne, ha lefekszünk a lépcső elé és tarkóra rakjuk a kezünket. Jó? Ez most komoly! De csináljuk már meg.

A szocialista Bangóné Borbély Ildikó mondta ezt az MTVA székházában hétfőn a Liberális Bősz Anettnek, aki élőben közvetítette közösségi oldalán a székházban történteket. Néhány perccel később a következő közvetítés elején már látszik a megbeszélt akció.

„Szerintem ez messzemenőkig vállalható” – a Liberálisok egyetlen országgyűlési képviselője Híradónknak azt mondta: nem tartja manipulatívnak a drámainak bemutatott képeket. „Ez nem problémás, hiszen amikor egyeztetni mentünk, vagy egyeztetni hívtuk egymást, akkor általában azért a legtöbben visszavették az élő bejelentkezést és akkor kapcsolták vissza, amikor már tudtunk közösen cselekedni. Ennyi történt, hogy itt most az egyik élő bejelentkezésben ez hallatszott is, de sokszor volt ugye, hogy Szél Bernadett és jómagam is elköszöntünk időnként a nézőktől és megmondtuk, hogy most visszavonulunk annak érdekében, hogy egyeztessünk, hogy hogyan tovább” – nyilatkozta a független országgyűlési képviselő a Hír TV-nek.

A független Hadházy Ákos közben egy Facebook-bejegyzésben egy békás termoszt sorsol ki rajongói közt. Bejegyzésében azt is írja, hogy „a szennymédia és Kubatov trollgyára szerint csak színjátékot játszottunk. Szerintem, aki látta Szél Bernadett videóit, tudja, hogy ez nem így van”.

Szél Bernadett említett videójában látható az is, ahogy Hadházy Ákos a lépcső külső részén mászik fel az emeletre, így próbálva bejutni a szerkesztőségbe. Valamint az is, ahogy Kunhalmi Ágnes próbál bejutni egy csukott ajtón, és Vadai Ágnes kiborulását is ő közvetítette.

A jobbikosok sem tétlenkedtek a köztévé épületében. A párt egyik alelnöke még a tűzjelzőt is beindította, azért, hogy kiürítsék az épülete. Pártja szerint ezzel nem zavarták meg a televízió működését. „Nem zavartuk meg az üzemszerű működést, ugye arra hivatkoztak a biztonsági őrök, hogy mi zavarjuk a rendeltetésszerű működést, nem, mi pont a rendeltetésszerű működést szerettük volna helyreállítani, hogy olvassák be a nép követelését és fejezzék be a hazudozást. Azt, hogy valaki esetleg megnyomja a vészjelzőt, ez a nép vészjelzése, hogy elég volt a hazudozásból” – jelentette ki a jobbikos országgyűlési képviselő.

Az ellenzéki politikusok nagy része hivatalos személy elleni erőszak miatt feljelentette az MTVA-t. A jogi szakértők szerint viszont az ellenzéki politikusok birtokháborítás mellett hivatali visszaélést is elkövettek a köztelevízió épületében hétfőn.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja + videó

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja + videó

„Valakitől kaptunk egy adatvédelmitájékoztató-mintát, és azt kitettük. Ennyi történt. Nem akartunk érte külön fizetni” - ezt maga Magyar Péter nyilatkozta a Magyar Nemzet riporterének. Az ügyben most megszólalt Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Már az első nap Fidesz-plakátokat rongáltak

Éjféltől lehetett kirakni az önkormányzati választások kampányplakátjait. Józsefvárosban csupán néhány óra kellett ahhoz, hogy valaki megrongálja, letépje Sára Botondnak, a Fidesz–KDNP jelöltjének a plakátjait. Volt olyan oszlop is, ahol a kormánypárti jelölt hirdetőtáblája helyére Pikó András jelenlegi baloldali polgármesteré került.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!