2023. 03. 24. Péntek Gábor, Karina napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Gyurcsányékat okolja a választási vereségért az LMP társelnöke

Szándékosan buktatták meg Gyurcsányék az ellenzéket a választáson - állítja Szél Bernadett egy, a Mandiner birtokába került videón. A felvételen az LMP korábbi társelnöke éles támadta az MSZP-t és a DK-t, a szocialista Kunhalmi Ágnesről pedig azt mondta, sajnál minden egyes percet, amit Kunhalmi Ágira pazarolt korábban.

  • Gyurcsányékat okolja a választási vereségért az LMP társelnöke

Szándékosan buktatták meg Gyurcsányék az ellenzéket a választáson - állítja Szél Bernadett egy, a Mandiner birtokába került videón. Az LMP volt társelnöke szerint az MSZP és a DK vezetése tehet az ellenzék csúfos vereségéről. Szél szerint Gyurcsányék nem akartak kormányváltást 2018-ban, ezért is indítottak esélytelen jelölteket a polgári körzetekben, miközben megfúrták az LMP-t.

A 2018-as országgyűlési választás után készült felvételen az LMP akkori társelnöke nem kímélte elkötelezett harcostársát, a szocialista Kunhalmi Ágnest sem.

Sajnálok minden egyes percet, amit Kunhalmi Ágira pazaroltam korábban.

- mondja Szél Bernadett. Hozzáteszi, az MSZP-s politikus megüzente nekik, hogy hol a helyük a világban.

Kunhalmi Ágnes még tegnap is bement a televízióba, vagy ma reggel, vagy tököm tudja mikor, és ott is elmondta, hogy felelős a rossz eredményért a Kétfarkú, a DK, meg az LMP... persze csak ők a helikopterek.

 Az MSZP választmányi elnöke nem sértődött meg a volt társelnök korábbi kirohanásán.

Bettivel nagyon jó a viszonyunk, azóta számtalan a fehér sapkásoknak a fórumaitól egészen az MTVA kézfogásáig, a rabszolgatörvényt együtt csináltuk végig

– közölte az ellenzéki politikus.

És valóban, az év végére helyreállt a barátság

Tavaly december 17-én a két politikus, már újra jóban volt. Együtt törtek be az MTVA székházába más ellenzéki politikusokkal karöltve. Kunhalmi Ágnes akciófilmeket megszégyenítő performanszát pedig éppen Szél Bernadett közvetítette élőben.

A teljes cikk itt olvasható!

Hír TV/ Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint adnak végül a finnek Hornet vadászgépeket Ukrajnának?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!