2022. 07. 07. Csütörtök Apollónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hitvallók és ügynökök

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Gyurcsányékat okolja a választási vereségért az LMP társelnöke

Szándékosan buktatták meg Gyurcsányék az ellenzéket a választáson - állítja Szél Bernadett egy, a Mandiner birtokába került videón. A felvételen az LMP korábbi társelnöke éles támadta az MSZP-t és a DK-t, a szocialista Kunhalmi Ágnesről pedig azt mondta, sajnál minden egyes percet, amit Kunhalmi Ágira pazarolt korábban.

Szándékosan buktatták meg Gyurcsányék az ellenzéket a választáson - állítja Szél Bernadett egy, a Mandiner birtokába került videón. Az LMP volt társelnöke szerint az MSZP és a DK vezetése tehet az ellenzék csúfos vereségéről. Szél szerint Gyurcsányék nem akartak kormányváltást 2018-ban, ezért is indítottak esélytelen jelölteket a polgári körzetekben, miközben megfúrták az LMP-t.

A 2018-as országgyűlési választás után készült felvételen az LMP akkori társelnöke nem kímélte elkötelezett harcostársát, a szocialista Kunhalmi Ágnest sem.

Sajnálok minden egyes percet, amit Kunhalmi Ágira pazaroltam korábban.

- mondja Szél Bernadett. Hozzáteszi, az MSZP-s politikus megüzente nekik, hogy hol a helyük a világban.

Kunhalmi Ágnes még tegnap is bement a televízióba, vagy ma reggel, vagy tököm tudja mikor, és ott is elmondta, hogy felelős a rossz eredményért a Kétfarkú, a DK, meg az LMP... persze csak ők a helikopterek.

 Az MSZP választmányi elnöke nem sértődött meg a volt társelnök korábbi kirohanásán.

Bettivel nagyon jó a viszonyunk, azóta számtalan a fehér sapkásoknak a fórumaitól egészen az MTVA kézfogásáig, a rabszolgatörvényt együtt csináltuk végig

– közölte az ellenzéki politikus.

És valóban, az év végére helyreállt a barátság

Tavaly december 17-én a két politikus, már újra jóban volt. Együtt törtek be az MTVA székházába más ellenzéki politikusokkal karöltve. Kunhalmi Ágnes akciófilmeket megszégyenítő performanszát pedig éppen Szél Bernadett közvetítette élőben.

A teljes cikk itt olvasható!

Hír TV/ Mandiner

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!