2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:30

Troll

Troll: Gyurcsányék nem tudják lenyelni, hogy amit ők kínálnak, abból nem kér a többség

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és Tóth Szabi zenész héten is megpróbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián.

  • Troll: Gyurcsányék nem tudják lenyelni, hogy amit ők kínálnak, abból nem kér a többség

Adásunk kötelező eleme, hogy kit és mi bosszantott fel a héten. Tóth Szabi „óriási meglepetés, hogy Ukrajna nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált. Megint kiderült, hogy „nincs” politika a dalfesztiválon!!!

Kalmár Tibor egy Calvin Klein reklámot hozott. Íme:

 

Gav Duncan azt idézte fel, hogy a párbeszédes Jámbor András keze a parlamenti felszólalásán úgy remegett, mint a kocsonya! Mi történhetett az ifjú kommunistával? 

Egykor a független-objektív újságírás koronázatlan királynője volt, ő Kálmán Olga, aki gyurcsányistaként pedig már arról beszél, hogy a választás nem fejezi ki a népakaratot - ezt a témát dobta be Lentulai Krisztián. 

Apáti Bence saját témáként felidézte, a diplomabotrányáról elhíresült Hajnal Miklós beülne a Momentum elnöki székébe. Hajnal lesz a Momentum alkonya? Vagy ő vagy Kerpel-Fronius Gábor lehet Donáth Anna utódja.

Teljes adás: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!