2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:20

Troll

Troll: Karácsony Gergely olyan kemény, mint a puding

Ezúttal Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa próbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián.

Adásunk kötelező eleme, hogy kit és mi bosszantott fel a héten. Apáti Bence emlékeztetett, a héten kiderült, hogy még a nyáron mozgáskorlátozottak helyén, tilosban parkolt Karácsony Gergely szolgálati autója. A szemtanú szerint a főpolgármester kocsija körülbelül másfél-két órán keresztül parkolt szabálytalanul, vagyis ismét kiderült, hogy Karácsony sofőrje csak ajánlásnak tekinti a KRESZ-szabályokat, hiszen a buszsávot is előszeretettel használja. Persze, a „függetlenobjektív” sajtó, „a hatalom ellenőrzői” erről nem nagyon számoltak be.

Kalmár Tibor a saját témája kapcsán megemlítette, hogy Márki-Zay Péter gyámság alá került, hiszen mostanra már a szabad-e még valamit mondanom András, vagy Judit kérdéskört feszegeti. (Simon András, az ellenzéki miniszterelnök-jelölt stábjának tagja, Péterfi Judit pedig a sajtófőnöke - a szerk.)

Gav Duncan egy számára örök kedvencről szólt. Szerinte Jakab Péter posztjait már nincs hova fokozni. ügy kapcsán felidézte, 

Tóth Szabi zenész pedig azt idézte fel, hogy trágárságra ragadtatta magát az indulatos főpolgármester a Városháza-botrányt kivizsgáló bizottság előtt. Kijelentette: sz…rik rá, mi van a hangfelvételeken. 

Teljes adás: 

További epizódok

Troll: Gyurcsányék nem tudják lenyelni, hogy amit ők kínálnak, abból nem kér a többség

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és Tóth Szabi zenész héten is megpróbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián. 2022. május 21.

Troll: Jobbik Jakabbal az élen = Eddig mínusz 800 ezer szavazó

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. május 14.

Troll: A Momentumnak csak egy momentuma volt

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Tóth Szabi zenész, Kalmár Tibor író, médiaguru és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Apáti Bence. 2022. május 07.

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!