2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Troll

Troll: Diadalittas az itthoni baloldal Macron győzelmétől

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és Tóth Szabi zenész héten is megpróbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián.

Adásunk kötelező eleme, hogy meghívott vendégeink mindegyik hoz egy-egy témát. Tóth Szabi felidézte, a Twitter mikroblog-szolgáltató vezetősége hétfőn elfogadta Elon Musk amerikai üzletember több 10 milliárd dolláros vételi ajánlatát. A milliárdos a Twitter felvásárlását azzal magyarázza, hogy a közösségi hálózatot a szólásszabadság platformjává kívánja tenni szerte a világon.

Twitter élményeiről számolt be Lentulai Krisztián. Felidézte egy bizonyos Sara Gonzales influencer PC-nek egyáltalán nem nevezhető posztjait. És ezek a tweetek még olvashatók, nem törölték le. 

Apáti Bence ezúttal Hont András Facebook-posztját hozta el. Az újságíró arra reagált, hogy a hazai választáson csúfosan leszerpelet magyar ellenzék a héten elképesztő sikerként értékelte a szlovén baloldal, valamit Macron győzelmét. 

Adásunkban újjáéledt a nyílt levél műfaja. Jelesül, hogy Fekete-Győr András „ultimátumot” adott a Fidesznek!!! Kalmár Tibor ezzel a témával kapcsolatban fejtette ki véleményét. 

S, végül ami Gav Duncan által hozott témát illeti, a skót Fidesz-bérenc Szél Bernadett legemelékezetesebb pillanatiaból hozott válogatást. 

Teljes adás: 

 

További epizódok

Troll: Ugye hallották, hogy most éppen azért jár autóval bicikli helyett a főpolgármester úr, mert gerincsérve van?

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője és Gav Duncan skót Fidesz-bérenc tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. július 02.

Troll: Tele van a hócipő a szivárványos jelekkel a kereszténység közepén

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 25.

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. június 18.

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: A politika árán megfizetett mindent Jakab Péter

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.

Troll: Madarat tolláról, embert barátjáról

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Palányi Nóra, a Karc FM riportere, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc, Tóth Szabi zenész és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!