2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Troll

Troll: Diadalittas az itthoni baloldal Macron győzelmétől

Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan, skót Fidesz-bérenc, Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa és Tóth Szabi zenész héten is megpróbálta megfejteni a közelmúlt történéseit. Műsorvezető Lentulai Krisztián.

  • Troll: Diadalittas az itthoni baloldal Macron győzelmétől

Adásunk kötelező eleme, hogy meghívott vendégeink mindegyik hoz egy-egy témát. Tóth Szabi felidézte, a Twitter mikroblog-szolgáltató vezetősége hétfőn elfogadta Elon Musk amerikai üzletember több 10 milliárd dolláros vételi ajánlatát. A milliárdos a Twitter felvásárlását azzal magyarázza, hogy a közösségi hálózatot a szólásszabadság platformjává kívánja tenni szerte a világon.

Twitter élményeiről számolt be Lentulai Krisztián. Felidézte egy bizonyos Sara Gonzales influencer PC-nek egyáltalán nem nevezhető posztjait. És ezek a tweetek még olvashatók, nem törölték le. 

Apáti Bence ezúttal Hont András Facebook-posztját hozta el. Az újságíró arra reagált, hogy a hazai választáson csúfosan leszerpelet magyar ellenzék a héten elképesztő sikerként értékelte a szlovén baloldal, valamit Macron győzelmét. 

Adásunkban újjáéledt a nyílt levél műfaja. Jelesül, hogy Fekete-Győr András „ultimátumot” adott a Fidesznek!!! Kalmár Tibor ezzel a témával kapcsolatban fejtette ki véleményét. 

S, végül ami Gav Duncan által hozott témát illeti, a skót Fidesz-bérenc Szél Bernadett legemelékezetesebb pillanatiaból hozott válogatást. 

Teljes adás: 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

Troll: „Ezt a meccset a Himnusz alatt nyertük meg”

A HírTV kekeckedő műsorában ezúttal Dezse Balázs, a Karc FM műsorvezetője, Kalmár Tibor író, médiaguru, Gav Duncan skót Fidesz-bérenc és Apáti Bence, a Fidesz illiberális NER-táncosa tartott sajátos elemzést. Műsorvezető: Lentulai Krisztián.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!