2022. 05. 21. Szombat Konstantin napja
Jelenleg a TV-ben:

Troll - A keménymag szájkosár nélkül

Következik:

Híradó 22:15

Szélesvásznú történelem

Szélesvásznú történelem: A Mici néni két élete, egyike az ikonikus magyar filmeknek

 

A Mici nénit megszemélyesítő Kiss Manyi alakítása felülmúlhatatlan. Egyik pillanatában a saját ravatalán fekszik, a másikban pedig egy csábító démon.

Ez a film egy nagyszerű vígjáték, akár a 30-as években is játszódhatott volna. 

Egyszer azt írták erről a filmről, hogy Farkasréti optimizmus sugárzik belőle - féllábbal már a hullaházban vannak a főszereplők, mégis megélik ezt a gyönyörűszép szerelmet.

Teljes adás:

Hír TV

További epizódok

Így lett a partizán propaganda filmtervből egy bombasztikus vígjáték

Keleti Márton 1965-ben bemutatott ikonikus filmje a Tizedes meg a többiek. A Szélesvásznú történelem vendégei voltak Cs. Németh Lajos színművész és Bede-Fazekas Szabolcs. Majd Sal Endrével, az Újságmúzeum főszerkesztőjével beszélgetett Bayer Zsolt. 2022. május 21.

Szélesvásznú történelem: Vajon Kabos miatt lett ikonikus alkotás A veréb is madár?

A Szélesvásznú történelemben A veréb is madár című vígjátékról, az 1969-es Kincs György-filmremekről beszélgetett Bayer Zsolt műsorvezető Fazekas Eszter filmtörténésszel és Harsányi Gábor színművésszel. 2022. május 14.

Szélesvásznú történelem: Elsietett házasság

Vajon miért hívta meg Básti Lajos a felolvasóest után a társulatot bocsánatkérésként vacsorára? Ez is kiderült Bayer Zsolt Szélesvásznú történelem című műsorából. 2022. május 07.

Legfrissebb híreink

Schiffer: Az ellenzék túlélő üzemmódban van

Interjút adott a Demokratának Schiffer András ügyvéd, egykori országgyűlési képviselő. A beszélgetésben szó esett a választási eredményről is, azon belül is az ellenzék kampányáról, valamint jelenlegi helyzetéről.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!