2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Poltikai hobbista

Következik:

Vezércikk 04:00

Soroló

Világszínvonalú fejőházat avattak

Világszínvonalú, karusszeles fejőházat avattak a Lajta-Hanság Zrt. károlyházi telepén. A beruházás indításakor még semmilyen jel sem utalt arra, hogy az átadásig megváltozik a közgazdasági környezet. A területalapú támogatás 1200 hektáron felüli részének gyors eltörlése megszünteti a gazdaságnak (és 524 társának) azt a lehetőségét, hogy a növénytermesztés többletbevételéből finanszírozza az állattenyésztés rendre visszatérő veszteségeit. Ráadásul ezekben a hetekben az orosz embargó miatt esik Európában a tej felvásárlási ára.

Az augusztusi és szeptemberi példátlanul csapadékos időjárás sokat csökkentett a napraforgó terméskilátásán. A Szent István Egyetem gödöllői mintakertjében elemeztük az őszi betakarítás várható eredményeit.
Összefogással újraéleszthető lenne Makón és környékén a fokhagymatermesztés. Együttes marketinggel, a nagyobb illóolaj-tartalom és más beltartalmi értékek hangsúlyozásával megdolgozhatók lennének a piacok.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!