2022. 01. 18. Kedd Piroska napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 04:00

Soroló

Soroló: Szaporítás és vadászat

Az e heti Sorolóban ribizlibort készítettünk, megtudtuk a márciusban induló támogatások részleteit és Borsodban jártunk, ahol mesterségesen próbálják fenntartani a fácánállományt.

Soroló: Ez történt 2021-ben!

Az év első Sorolójában a műtrágya ügyről, a rezsicsökkentésről és az elmúlt év történéseiről is szó esett. 2022. január 08.

Soroló: Ilyen volt 2021 az agráriumban

Nehezített pályán – Jakab István, Magosz elnöke szerint az extrém időjárást és a szélsőséges piaci viszonyokat többnyire sikerült jól kezelni a magyar agráriumban; Kivonva 3 százalék – Laborban vizsgálta az ünnepi élelmiszereket a Nébih. Több mint 6 millió forint értékű bírságot szabtak ki szabálytalanságok miatt; Ilyen volt 2021 – Aszály, sosem látott drágulás, agrártámogatások 2022. január 01.

Soroló: Covid-árváknak adományoztak a méhészek

A méhészek azt mondták bár a gyerekek fájdalmát nem tudják megszüntetni, remélik, az ajándékkal egy kicsit jobbá tehetik a karácsonyukat. 2021. december 25.

Soroló: Növekszik a halfogyasztás Magyarországon

Évi 12 ezer tonna pontyot esznek a magyarok, ennek 40%-át karácsonykor. A feldolgozott halakból széles a kínálat és növekszik a fogyasztás 2021. december 18.

Soroló: Új piacok kellenek a sertéságazatnak

Cél, hogy túllendülhessenek a nehéz éveken - mondta egy somogyi hizlalda vezetője, akit a Sorolóban kérdeztünk. 2021. december 11.

Soroló: Másfélszer többe kerül a takarmánykukorica idén, mint tavaly

A klímaváltozás és az öntözési problémák ellenére is nyereségesek a gazdák - részletek az e heti Sorolóban. 2021. december 04.

Soroló: Magyar tök lepi el az európai nagyáruházakat

Európa-szerte a nagyáruházak vásárolják fel a legtöbb magyar tököt. A Soroló stábja Szegeden járt. 2021. november 27.

Soroló: A mezőgazdasági vállalkozók használják ki a mobilGAZDA előnyeit!

A részletekről Dr. Detre Miklós mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokért felelős elnökhelyettes beszélt stábunknak. 2021. november 20.

Soroló: Megélénkült hazánkban a kertbarát mozgalom

Fontos, hogy a kertészet ne legyen lekezelt, ezért lenne jó, ha minél több fiatal már korán megismerhesse ennek a nagyon szép szakmánal az alapjait, hogy legyen később is utánpótlás. 2021. november 13.

Legfrissebb hírek

Mindent tagad Karácsony Gergely

Továbbra is tagad Karácsony Gergely, aki szerint a Városháza-ügyben egy orosz titkosszolgálati akció vonalai rajzolódnak ki.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!