2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 07:30

Soroló

Várhatóan nem lesz elhelyezkedési gondjuk

Az első tojásukat rakó jércék alá csak kevés szalmát tesznek azért, hogy a tojófészekbe szoktassák őket. Ez csak egy praktikus eleme a baromfi tenyészállatok nevelésének. Jászberény határában, a Szelei farmon még sok más érdekességet is megtudtunk.

Élelmiszer-biztonsági szakembereket képeznek a Szegedi Egyetem Mérnöki Karán. Az innen kikerülő frissdiplomásoknak várhatóan nem lesznek elhelyezkedési gondjaik. Attól sem kell tartani, hogy a következő évtizedekben nem lesz szükség a tudásukra.

Január és február fordulója hagyományosan az agrárium erőgépeinek és más újdonságainak a bemutatója a kőbányai vásár területén. Az idén külön területen mutatkoztak be a magyar gyártók és forgalmazók. Beszélgetések a standok mindkét oldaláról.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!