2024. 05. 26. Vasárnap Fülöp, Evelin napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte

Következik:

Bayer show 21:15

Soroló

Tejkommandó

Budán, a Bartók Béla úton mindjárt találtak egy aprócikkeket árusító üzletlánc egyik boltjában, a kozmetikumok és a papírpelenkák között 145 forintért külföldről behozott UHT-tejet. A felfedezésből mára adóhatósági feljelentés lett, mert ez az ár csakis – akár – többszöri áfacsalással képzelhető el. Egy éjjel-nappali boltban az ugyanolyan beltartalmi értékű hazai tej 325 forintba, míg az import 195 forintba került.

A görbeházi határban meglátogattuk a „kukoricakirályt”. Kardos Ferenc családi gazdaságában tavaly egy hektár tengeri 141 mázsát termett. Ezzel megnyerte a kukoricaklub Kárpát-medencei vetélkedését is. Az idén is nagyon sokat ígér az ültetvénye. Öntöz is, mert – úgy mondja – a nagy esők elkerülik az ő területeit.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!