2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Mágnás Miska 13:00

Soroló

Szezonzárás a méhészetekben

Szezonzárás a méhészetekben. Még néhány nap és bezárják a kaptárakat. A méhészek most olyan etetéseket végeznek, amelyek felkészítik a méheket a télre. Lajosmizsén, a Cserényi család gazdaságában forgattunk. Az idei gyorsmérleg szerint a hordási eredmények messze elmaradtak a tavalyitól. Az akácvirágban nem volt nektár. Még a napraforgó is kevesebbet mézelt a szokásosnál (ennél a növénynél a vissza-visszatérő esők akadályozták a hordást). Ezért lesz a Dunántúlon gazdaságilag katasztrofális esztendeje a méhészeknek. A Dunától keletre egy kicsit jobb a helyzet. Az új szervezetről, a vidékfejlesztési pályázatok várható kiírási idejéről, a pályázati kiemelt területekről, a Kecskemétre költözésről beszélgettünk Kis Zsolt Miklós agrár- és vidékfejlesztési államtitkárral.

Ott voltunk az országos bionapon is, amelyet a Szent István Egyetem Gödöllő-Babati biokertjében rendeztek.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!