2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Soroló

Strómanok, ügyeskedők

A strómanok, ügyeskedők, korábban zsebszerződést kötők igyekeznek kihasználni az új földforgalmi törvény életbe lépéséig még hátralévő hónapokat. A Nyugat-Dunántúlon is élénk a mozgás a földpiacon. A magyar gazdák kiszorításának egyik módszere, hogy olyan magas – hektáronként 400-600 eurós – bérleti díjat határoznak meg, amelyet képtelenség kitermelni. Egy ügyvédnő már alig-alig hisz a rendrakásban.

Januári zöldhatárszemle. Az évszakhoz képest túlfejlett búza és repce. Az alföldi tájakon egyre fenyegetőbb csapadékhiány. Remények és kétségek a januári tavaszban.

Kalocsa vezetése újra megerősítené az élelmiszer-feldolgozó iparát és minél több gasztroturistát csalogatna a városba.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!