2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Fidesz-KDNP kampánynyitója

Következik:

Paláver 16:30

Soroló

Mi nem tudunk magyarul

Saját testével próbálta elállni a hatalmas gépek útját.

Indulatos szóváltás kellős közepébe került stábunk hétfőn Kecskemét közelében, a nyárlőrinci határban. Tormási Zoltán családi gazdálkodó épp hatalmas gépek útját igyekezett saját testével elállni. A monstrumok épp a gazda korábban szép kukoricatáblájából hajtottak volna ki. Gyorsan kiderült, hogy a gépek vezetői és annak kísérői mindössze ennyit tudnak magyarul: Mi nem tudunk magyarul. Hamarosan előkerült egy fiatalember is a szénhidrogén kutatást végző cég képviselőjének mondta magát és így érvelt: Mit gondolnak, akiknek ilyen drága gépeik vannak, azok nem tudják megtéríteni a maguk kárát? Hát, ez az érvelés nem hűtötte le az indulatokat. Helyszíni beszámolónk a legfrissebb Sorolóban.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!