2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Soroló

Még mindig pocokinvázió

Lassan befejeződik az aratás, de – úgy tűnik – nem ér véget a pocokinvázió. A rágcsálók a gabonamezőkről a napraforgóra és a kukoricára váltanak. A napraforgót is képesek ledönteni, illetve nem egy esetben úgy rágják körül a tányér tövét, hogy az leesik. A Kömlő szomszédságában tartottunk rögtönzött határszemlét.

Nagy a vita a derogációval, a legnagyobb területen termelő gazdaságok támogatás megvonásával, kapcsolatosan. A Soroló Győrffy Balázzsal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnökével készített interjút. A végrehajtási utasítások megjelenése előtt nincsenek igazi garanciák a nagygazdaságoknál a munkahelyek és az állatállomány megőrzésére.
Tudósítunk a nagyszokolyi traktoros ünnepről is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!