2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Célpont 03:00

Soroló

Még a tulajdonosok is meglepődtek

Még a tulajdonosok is meglepődtek az új üzemük termékeinek ízén, állagán. A túrójuk például nem is hasonlított arra, amilyet az utóbbi évtizedekben a boltokból hazavihettek. Kis tejüzem a tehenészet mellett. Pusztaszabolcson nemrégiben váltottak. Kis lépések taktikájával tervezik a feldolgozási arány növelését.

Az előnevelt csirkék versenyképes ára úgy érhető el, ha a vállalkozó minél kevesebbet költ az energiára. Február közepén még sok meleget igényelnek a néhány napos, és az alig pár hetes baromfik is. Az olajfűtés, de még a földgázzal történő melegítés ellenértékét sem ismeri el a kevés forintú piac. Szőllősi Imre baromfinevelésben szaktekintély a Hajdúságban. Nála jártunk kazánnézőben.

Még nincs egy hónapja, hogy – időközi választás után – új polgármestere lett Pusztaszabolcsnak. A kisváros életében évtizedekig kulcsszerepet játszott a vasút. A szállítások visszaesése nyomott hagyott a település gazdaságán. Most valamennyi visszajön majd a gazdasági erőből, de vannak lehetőségek a mezőgazdaságban is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!