2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:05

Soroló

Élénk az érdeklődés

Elkészült az országos öntözési igény felmérésének összesítése. Kiderült, hogy a jelenleginél többszörösen nagyobb területen folytatnának öntözéses növénytermesztést a gazdák, ha eljutna a földjük széléig a vízszállító csatorna. Különösen az alföldi megyékben és Fejérben élénk az érdeklődés. A részletekről Hubai Imre, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamra alelnöke nyilatkozik.

Kapronczai Istvánnal, az Agrárgazdasági Kutató Intézet főigazgatójával a magyar agrárium fejlődési lehetőségeiről, tartalékairól beszélgettünk.

Két piacavatón is jártunk. A főváros kellős közepén sajtpiac nyílt: szombat délelőttönként a Nemzeti Mulatóban várják a vevőket. Budaörsön, egy lakótelep közepén pedig egy nagy őstermelői piacon rakták meg kosaraikat, szatyraikat az első vevők.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!