2021. június 12.,
szombat, Villő napja

Sajtóklub: Az összellenzéki cicaharc versenyzői már gyülekeznek

2021. május 3., hétfő 21:50

Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei.

A Demokratikus Koalíció a hétvégén jelentette be, hogy Dobrev Klára a miniszterelnök-jelöltje az összellenzéki előválasztáson.

„Azt hiszem, hogy velük, vele és a férjével együtt is, az az igazi bolsevik kommunizmus térne vissza Magyarországra, amiben egyébként szocializálódott mind a kettő.”

- hangsúlyozta Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője.

 

„Gyurcsány Ferenc nem tudja feldolgozni, hogy el kellett inalni a miniszterelnöki székből. Nem tudta kitölteni a ciklust. Megőrül, hogy visszakerüljön a hatalomba, konkrétan miniszterelnök akar lenni. A felesége az egyik kezén a bábu, inkább a bal kezén, mint a jobb kezén, a másik kezén lévő bábut meg úgy hívják, hogy Karácsony Gergely.”

- hívta fel a figyelmet Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, majd folytatta:

„Dobrev Klára mögött a családi klánon és maffián kívül nincs semmi, mert ő politikailag teljesen súlytalan, tehát őt valószínűleg tudná irányítani. A Karácsony még jobb, mert még súlytalanabb és a Karácsony ellentétben a Dobrevvel biztos győztes. Egyszer megnyert egy polgármester választást és egyszer megnyert egy főpolgármester választást, tehát ő egy jó arc.”

 

„Én már gyakorlatilag 3 éve, ’18 óta nem értem azt a jobbikos szavazót, aki ennél a Jobbiknál még kitart. Hát hogy?”

- mondta Gajdics Ottó újságíró, a jobboldali gondolatokat már nyomokban sem tartalmazó pártról.

Nyugat-Európa több pontján is tüntetésekre került sor május elsején. A műsor második felében főként ennek okairól és a nem feltétlenül jó irányba változó Nyugat-Európáról beszélgettek a műsor résztvevői, Néző László, Gajdics Ottó és Bencsik András a műsorvezető Bayer Zsolttal.

Teljes adás:

HírTV

 

Kapcsolódó anyagok:

Hollik István: Az előválasztás csak színjáték

Nagy Ervin: Nincs program, nincsenek hiteles jelöltek

Dobrev Klára a DK miniszterelnök-jelöltje

Több ellenzéki párt is Karácsony Gergelyt támogatná az előválasztáson