2021. június 19.,
szombat, Gyárfás napja

Nagy Ervin: Nincs program, nincsenek hiteles jelöltek

2021. május 2., vasárnap 16:16

Ma jelentette be miniszterelnök-jelöltjét a Demokratikus Koalíció.

A jelöltet korábban úgy írták le, mint aki az elmúlt időszakban bejárta az országot és találkozott az emberekkel - ez alapján már a bejelentés előtt valószínűsíthető volt, hogy Dobrev Kláráról van szó.

A hivatalos bejelentést és Dobrev Klára beszédét követően, Magyarország élőben extra című műsorunkban ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője, Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet kutatója és Földi-Kovács Andrea műsorvezető beszélgettek az elhangzottakról.

A műsor kezdetén Nagy Ervin megfogalmazta, hogy az, hogy a Demokratikus Koalíció és Dobrev Klára konkrétan mit szeretne tenni az országgal, nem hangzott el. A program néhány gondolata halványan felrémlett, de újítással nem igazán szolgált.

"Ez egy olyan beszéd volt, amit ha őszinték vagyunk, nem lehetett könnyű elmondani, de nézni sem. (...) Dekoncentrált, dilettáns és demagóg, ez a három jelző jutott eszembe."

- jegyezte meg ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

Magyarország élőben extra című műsorunkban Dobrev Kláráról, valamint az ellenzék eddigi miniszterelnök-jelöltjeiről, Jakab Péterről, Márki-Zay Péterről és Fekete-Győr Andrásról is szó esett.

HírTV