2021. 09. 18. Szombat Diána napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Híradó 18:30

Magyarország élőben

Nagy Ervin: Nincs program, nincsenek hiteles jelöltek

Ma jelentette be miniszterelnök-jelöltjét a Demokratikus Koalíció.

A jelöltet korábban úgy írták le, mint aki az elmúlt időszakban bejárta az országot és találkozott az emberekkel - ez alapján már a bejelentés előtt valószínűsíthető volt, hogy Dobrev Kláráról van szó.

A hivatalos bejelentést és Dobrev Klára beszédét követően, Magyarország élőben extra című műsorunkban ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője, Nagy Ervin, a XXI. Század Intézet kutatója és Földi-Kovács Andrea műsorvezető beszélgettek az elhangzottakról.

A műsor kezdetén Nagy Ervin megfogalmazta, hogy az, hogy a Demokratikus Koalíció és Dobrev Klára konkrétan mit szeretne tenni az országgal, nem hangzott el. A program néhány gondolata halványan felrémlett, de újítással nem igazán szolgált.

"Ez egy olyan beszéd volt, amit ha őszinték vagyunk, nem lehetett könnyű elmondani, de nézni sem. (...) Dekoncentrált, dilettáns és demagóg, ez a három jelző jutott eszembe."

- jegyezte meg ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász.

Magyarország élőben extra című műsorunkban Dobrev Kláráról, valamint az ellenzék eddigi miniszterelnök-jelöltjeiről, Jakab Péterről, Márki-Zay Péterről és Fekete-Győr Andrásról is szó esett.

HírTV

További epizódok

Szanyi Tibor: Nem találtunk a történelemben olyan korszakot, ami szociális értelemben milliókat emelt fel

A Magyarország élőben vendégeként Szanyi Tibor a Kádár-tervről és az ellenzéki összefogásról beszélt. 2021. szeptember 10.

Deutsch Tamás: Gyalázatos módon nekitámadt az Európai Bizottság a lengyeleknek

A Magyarország élőben vendége Deutsch Tamás fideszes ep-képviselő volt. 2021. szeptember 10.

Csizmazia Gábor: 2001. szeptember 11-e alapvetően megváltoztatta az amerikai társadalom gondolkodását

A Magyarország élőben vendége Csizmazia Gábor, a NEK Amerika Tanulmányok Kutatóintézetének munkatársa volt. 2021. szeptember 10.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!