2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Sajtóklub

Sajtóklub: A Városháza-ügyben megjelent a puska, ami egyszer el fog sülni

Újabb részletek láttak napvilágot a fővárosi Városháza tervezett eladása körül A Sajtóklubban Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője. Műsorvezető Bayer Zsolt.

Ismét jelentkezett Anonymus - most újabb leleplező részletekkel a Városháza tervbe vett eladása körül. A felvételen ugyanolyan álarcos alak beszél, mint aki a Cseh Katalin körüli botrányhoz is megannyi információt osztott meg a közvéleménnyel. Az álarcos ezúttal Berki Zsolt kapcsán játszott le egy hangfelvételt. Berki annak a Northern Rock Kft.-nek a tulajdonosa, amely az Index által nyilvánosságra hozott szerződés szerint megbízást adott a Városháza eladására. A felvételen két meg nem nevezett férfi beszél, egyikük részletesen elmondta, hogy Berki közreműködésével hogyan jutott hozzá - korrupciógyanús körülmények között - a fővárosi önkormányzat egyik ingatlanához. Az eset Karácsony Gergely főpolgármestersége idején történt.

A felvételre reagálva Néző László elmondta, ugye, az Index hozta először nyilvánosságra ezt a történetet és ha a portál nem lenne annyira biztos a dolgában, akkor nem írta volna meg a sztorit, ami vélhetően tovább fog csavarodni. Az, hogy Anonymus újra jelentkezett, nem a Városháza eladásáról szól, hiszen ő egy másik ingatlanbizniszről beszél, de vélhetően ez csak egy bevezető volt az ő részéről.

Ez egy olyan történet, ami maximum azt tudja nekünk bemutatni, hogy miként történnek a mai Városházán a dolgok (…) ha ennyire tagadja Karácsony Gergely, akkor igaz lehet a történet

– tette hozzá.

Gajdics Ottó szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a főpolgármester ül az irodájában és – mint fogalmazott –

eladják a feje felől a házat, s ebből semmit sem vesz észre.

Az egész arról szól, hogy egy bennfentes üzletelés zajlik. Azt pedig fixen tudjuk, hiszen az Index világosan lehozta a szerződést, amelyben egy cég azt a megbízást adja a másiknak, hogy „a Városházát passzoljuk el” – fűzte hozzá Bencsik András.

Teljes adás: 

HírTV

 

 

 

 

 

 

További epizódok

Sajtóklub: Karácsony alpári stílusban beszélt meghallgatásán, nem érdeklik a hangfelvételek

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak, a műsorvezető Bayer Zsolt. 2022. január 23.

Sajtóklub: Tönkreteszi az unió a saját gazdaságát

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Gajdics Ottó és Néző László voltak. Házigazda: Bayer Zsolt. 2022. január 16.

Sajtóklub: Moszkva szerint a kazahsztáni válság egy kívülről sugalmazott kísérlet

A Sajtóklub vendégei Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László voltak, műsorvezető Gajdics Ottó. 2022. január 09.

Legfrissebb híreink

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!