2024. 05. 08. Szerda Mihály napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 14:00

Sajtóklub

Sajtóklub: A Városháza-ügyben megjelent a puska, ami egyszer el fog sülni

Újabb részletek láttak napvilágot a fővárosi Városháza tervezett eladása körül A Sajtóklubban Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője. Műsorvezető Bayer Zsolt.

  • Sajtóklub: A Városháza-ügyben megjelent a puska, ami egyszer el fog sülni

Ismét jelentkezett Anonymus - most újabb leleplező részletekkel a Városháza tervbe vett eladása körül. A felvételen ugyanolyan álarcos alak beszél, mint aki a Cseh Katalin körüli botrányhoz is megannyi információt osztott meg a közvéleménnyel. Az álarcos ezúttal Berki Zsolt kapcsán játszott le egy hangfelvételt. Berki annak a Northern Rock Kft.-nek a tulajdonosa, amely az Index által nyilvánosságra hozott szerződés szerint megbízást adott a Városháza eladására. A felvételen két meg nem nevezett férfi beszél, egyikük részletesen elmondta, hogy Berki közreműködésével hogyan jutott hozzá - korrupciógyanús körülmények között - a fővárosi önkormányzat egyik ingatlanához. Az eset Karácsony Gergely főpolgármestersége idején történt.

A felvételre reagálva Néző László elmondta, ugye, az Index hozta először nyilvánosságra ezt a történetet és ha a portál nem lenne annyira biztos a dolgában, akkor nem írta volna meg a sztorit, ami vélhetően tovább fog csavarodni. Az, hogy Anonymus újra jelentkezett, nem a Városháza eladásáról szól, hiszen ő egy másik ingatlanbizniszről beszél, de vélhetően ez csak egy bevezető volt az ő részéről.

Ez egy olyan történet, ami maximum azt tudja nekünk bemutatni, hogy miként történnek a mai Városházán a dolgok (…) ha ennyire tagadja Karácsony Gergely, akkor igaz lehet a történet

– tette hozzá.

Gajdics Ottó szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a főpolgármester ül az irodájában és – mint fogalmazott –

eladják a feje felől a házat, s ebből semmit sem vesz észre.

Az egész arról szól, hogy egy bennfentes üzletelés zajlik. Azt pedig fixen tudjuk, hiszen az Index világosan lehozta a szerződést, amelyben egy cég azt a megbízást adja a másiknak, hogy „a Városházát passzoljuk el” – fűzte hozzá Bencsik András.

Teljes adás: 

HírTV

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!