2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Célpont 18:00

Sport

Kézilabda BL - Az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben

A Győri Audi ETO KC a dán Team Esbjerggel találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében.

  • Kézilabda BL - Az Esbjerggel játszik a Győr a női elődöntőben

A keddi, budapesti sorsoláson kiderült, hogy a másik ágon a Faluvégi Dorottyát, Háfra Noémit és a térdműtét után gyógyuló Szikora Melindát foglalkoztató német SG BBM Bietigheim a francia Metz HB együttesével játszik.

A négyes döntőt június első hétvégéjén (1-2.) rendezik a budapesti MVM Dome-ban.

A győriek 16. alkalommal jutottak a négy közé a legrangosabb európai kupasorozatban, amit ötször megnyertek. Legutóbb tavaly júniusban a harmadik helyen végeztek, a bronzmeccsen éppen az Esbjerget győzték le egy góllal. A két csapat eddig hatszor találkozott egymással, és minden alkalommal az ETO győzött.

A férfiaknál a címvédő német Magdeburg a - negyeddöntőben a Veszprémet búcsúztató - dán Aalborgot kapta, a 11-szeres BL-győztes Barcelona ellenfele pedig Imre Bence leendő csapata, a német THW Kiel lesz az elődöntőben.

A négyes döntőt június 8-9-én rendezik Kölnben.

A BL-elődöntők párosítása:

férfiak:

-------

SC Magdeburg (német)-Aalborg HB (dán)

Barcelona (spanyol)-THW Kiel (német)

nők:

----

Team Esbjerg (dán)-Győri Audi ETO KC

Metz HB (francia)-SG BBM Bietigheim (német)

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Uszik nyerte a Fury elleni címegyesítő bokszcsatát

Uszik nyerte a Fury elleni címegyesítő bokszcsatát

Az ukrán Olekszandr Uszik lett a profi boksz abszolút nehézsúlyú világbajnoka, miután a magyar idő szerint vasárnap hajnali címegyesítő mérkőzésen pontozással legyőzte a brit Tyson Furyt a szaúd-arábiai Rijádban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!