2020. július 12.,
vasárnap, Izabella, Dalma napja

Riasztás: Felfüggesztett büntetés az oltásellenes mozgalom egykori aktivistáinak

Hír TV

2020. február 11., kedd 20:05

 

Ál-kommandósok és ál-államtitkár

Több mint 160 millió forintot csalt ki vállalkozóktól az egykori DK-s politikus. Kőrös Gusztáv nem bízott semmit a véletlenre, TEK-esnek öltözött barátokkal, önmagát államtitkárnak nevezve ígért több tízmilliós uniós pénzeket. Neve nem először került a bűnügyi krónikákba, korábban főszerepet játszott a bajai videóhamisítási botrányban is.

Feltétel nélkül

A feltételes szabadlábra helyezés jogszabályainak módosítását tervezi a kormány. A tervek szerint az életellenes bűncselekmények elkövetői nem részesülhetnének ebben a kedvezményben. Egyfajta vitaindítóként mi most egy igazán érintett személyt kérdeztünk az ügyben, mégpedig a "skálás gyilkosnak" nevezett Bene Lászlót, aki bár már a kártérítését is megkapta, továbbra sem hagyhatja el a börtönt, pedig már hat éve feltételesen szabadulhatott volna.

Megölte két gyermekét a tatabányai férfi

Két gyermekét megölte, majd magával is végzett egy tatabányai férfi. Az áldozatokra a munkából hazatérő feleség talált. Bár, elterjedt a híre, hogy a férfi korábban pszichiátriai kezelés alatt állt, ezt a Riasztás által megkérdezett, szomszédok, ismerősök nem erősítették meg.

Sziklakert a holttest felett

Egy vita hevében megölte élettársnőjét egy nő Szegeden. A holttestet felgyújtotta, elásta, majd sziklakertet telepített fölé. Ezt követően több mint egy évig élt új párjával áldozata házában, a rendőrségi nyomozás során azonban bevallotta tettét. A Riasztásnak az áldozat lánya nyilatkozott az ügy részleteiről.

Felfüggesztett büntetés az oltásellenes mozgalom egykori aktivistáinak

A hatóságok szerint egyértelmű, hogy a be nem adott K-vitamin miatt kapott agyvérzést, majd vesztette életét az oltásellenes mozgalom egykori aktivista házaspárjának csecsemője. A pár szerint, ők nem tudták, mivel járhat, ha az újszülött nem kapja meg ezt az oltás, a bíróság azonban úgy vélekedett, a vádlottak tudatosan utasították el a beavatkozást, mert az ellenkezett a nézeteikkel.

Teljes adás: 

HírTV