2024. 09. 30. Hétfő Jeromos napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Radar

Radar – Illegális cigi az éjjeliszekrényben + videó

Nem ritka, hogy a Nemzeti Adó-és Vámhivatal a közúti és határellenőrzések mellett házakat vagy tanyákat is átvizsgál. Az eljárások során illegális cigarettákra is bukkannak gyakran az egyenruhások.

  • Radar – Illegális cigi az éjjeliszekrényben + videó

Juhászné Prantner Etelka sajtószóvivő, Bevetési Igazgatóság Nemzeti Adó-és Vámhivatal: "Nyilván az a gyakoribb, amikor közúti ellenőrzés során találunk cigarettát, de bizony a keleti ország részben, ahol van maga a dohányföldek, ott nagyon gyakoribb, ott sokkal gyakoribb ez az eset, hiszen az ott élők ismerik, hogy hol vannak a dohányföldek, tulajdonképpen már beleszülettek ebbe, hogy látják, hogy működik a dohánytermelés, ezért nagyon sokszor saját maguk, ha illegálisan gyűjtögetnek leveleket, akkor képesek előállítani a fogyasztási dohányt. Nyilván ennek nem lesz olyan minősége, mint amit rendesen, legálisan vásárolhatunk, de számos esetben az is előfordult, hogy úgy próbálják ki egészíteni a keresetüket, hogy a dohánylevélhez akár tölgyfa levelet is hozzádarálnak. Ez ugye nagyon veszélyes is lehet."

A legutóbbi esetben is egy magán lakóingatlanban találtak illegális dohányt. Az itt lakók meglepő éléskamrát alakítottak ki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar – Megválasztották 19 vármegye legszebbjét + videó

Radar – Megválasztották 19 vármegye legszebbjét + videó

A döntő napján több órás felkészülés előzte meg showműsort, hiszen mind a 22 lánynak tökéletes sminkkel és frizurával kellett a színpadra lépni, amelyhez minden segítséget megkaptak. Három ruhaszettben mutatták meg magukat a lányokat zsűrinek.
Radar - Drogbandák rács mögött + videó

Radar - Drogbandák rács mögött + videó

A díler, a szeretője, a lovász a gyerekkori barát és az autószerelő. Ők alkották azt a bűnszövetséget, akik nagyban értékesítettek különböző drogokat. A banda tagjaitól elfogásukat követően 100 milliós vagyontárgyakat foglaltak le.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!