2023. 03. 28. Kedd Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Radar

Radar – Turisták sétálhatnak Károly herceg koronázási útvonalán

Mezítlábas túrák a Westminsterben. Az apátság látogatói először állhatnak majd pontosan azon a helyen, ahol az Egyesült Királyság uralkodóit megkoronázták. III. Károly május 6-i beiktatásától kezdve, a látogatók az ezer éves és eddig csak ritkán látható koronázási útvonalon mehetnek végig, szigorúan zokniban. Radar – Turisták sétálhatnak Károly herceg koronázási útvonalán
Radar – Tavaszi ökológiai zsibongás Angyalföldön

Radar – Tavaszi ökológiai zsibongás Angyalföldön

A tavaszt Angyalföldön egy olyan rendezvénnyel nyitották, ahol a városi ember közel kerülhet azokhoz az ökológiailag tiszta forrásból származó készítményekhez, amik a vegyiparral szemben az egészség alternatíváját jelentik. 2023. március 28.
Radar - Friss levegőn készül a kockahas

Radar - Friss levegőn készül a kockahas

Egyre népszerűbbek itthon is a fitneszparkok, amelyek tulajdonképpen kültéri tornapályák. Megmutatjuk milyen gyakorlatokat érdemes beiktatni, akár a mindennapjainkba. 2023. március 28.
Radar - Káosz Libanonban

Radar - Káosz Libanonban

Káosz, háborgás és zűrzavar. Ez jellemzi jelenleg Libanont, hiszen a lakosok egyszerre vannak a jelenben és a jövőben is. Csütörtökön ugyanis a szunnita muzulmán miniszterelnök bejelentette, hogy április 20-ig elhalasztja a nyári időszámítás kezdetét. 2023. március 28.
Radar - Sportos honvédek

Radar - Sportos honvédek

Egy éve nyílt meg Balassagyarmaton a Honvédelmi Sportközpont, ahol sportlövészetben és küzdősportokban próbálhatják ki magukat a fiatalok. 2023. március 28.
Radar - Négy földrészen óvónőként

Radar - Négy földrészen óvónőként

A világot nemcsak üzleti úton lehet bejárni, hanem óvónőként is. Ezt bizonyítja Kicsi Csilla, aki négy földrészen szerzett tapasztalatait osztja meg abban a könyvben, amelynek megjelenését a Magyar Művészeti Akadémia is támogatta A csángó népművészet is szerepet kap a könyvben, hogy miként az a következőkből kiderül. 2023. március 28.
Radar - Betiltatnák a TikTokot az Egyesült Államokban

Radar - Betiltatnák a TikTokot az Egyesült Államokban

Sokan képesek a nézettségért olyan tartalmakat feltölteni a TikTokra, amelyekben testi épségüket is kockára teszik. A vicces videók mellett azonban sajnos sűrűn fordul elő, hogy tragikussá válik a felvételek utóélete. Így nem csoda, hogy a szülők a platform betiltásáért kampányolnak. 2023. március 28.
Radar - Hol vagy már tavasz?

Radar - Hol vagy már tavasz?

Egyszer esik, egyszer fúj aztán telet idéző hófúvás, majd napsütés. A hétkezdés önmagában nehézkes lehet, de a vasárnapi óraátállítás és a változékony időjárás sokak szervezetét megterheli. Az erős lehűlés, amely viharos széllel érte el az országunkat baleseteket, torlódásokat okozott több helyen. 2023. március 28.
Radar - Orosz cirkálórakétát lőttek ki a Japán-tengeren

Radar - Orosz cirkálórakétát lőttek ki a Japán-tengeren

Miközben Oroszország taktikai atomfegyvereket helyez el Fehéroroszország területén, addig a Japán-tengeren két szuperszonikus cirkálórakétát is kilőttek. Az orosz ostromgyűrű Bahmutnál nem teljes, az ukrán hadsereg a területen folyamatosan harcra buzdítja katonáit. 2023. március 28.
Radar - Kalandra fel, barlangoljunk!

Radar - Kalandra fel, barlangoljunk!

Budapest a világ egyetlen fővárosa, amelynek utcái alatt barlangok rejtőznek. Március a barlangok hónapja. Ebből az alkalomból hazánk öt nemzeti parkja színes programokkal és kedvezményekkel várják az érdeklődőket. 2023. március 27.

Legfrissebb hírek

A szén lehetőségei a ma világában

A szén lehetőségei a ma világában

Az energiaválság újra helyzetbe hozta a hazai szénbányászatot. A stúdióban Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei közgyűlés elnöke és Riz Gábor miniszteri biztos.
Brutális erejű szél, több mint 500 riasztás, hózáporok

Brutális erejű szél, több mint 500 riasztás, hózáporok

Több mint ötszáz esetnél avatkoztak be a tűzoltók a hétfői vihar miatt: leginkább az útra, épületekre dőlt fák, sérült tetőszerkezetek és közművek miatt riasztották a tűzoltókat országszerte. A szélsőséges időjárásra a továbbiakban is számítani kell, kedd éjfélig citromsárga riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!