2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Radar

Radar – Így áll most az öt évvel ezelőtt tűzvészben rombadőlt Notre Dame + videó

Ez volt az a pillanat, amikor az emberek szeme láttára ledőlt a notre dame-i Huszártorony. 2019 április 15-én 19 óra előtt néhány perccel jöttek az első bejelentések, hogy az ikonikus épület tetőszerkezetéből füst száll fel.

  • Radar – Így áll most az öt évvel ezelőtt tűzvészben rombadőlt Notre Dame + videó

A tűzvész után majdnem 850 millió euró adomány érkezett szerte a nagy világból.

A tudósításban láthatók friss felvételek, ahogy a munkások mindig megünnepelik, ha átadnak egy új szakaszt. Szerencsére az építkezés jól halad köszönhető az olyan művészeknek is, mint Emma Roux. 

Mondhatjuk, hogy ez egy életre szóló építési munka, mert egy egész műemléket a maga háromdimenziójában restaurálni, az egészen kivételes feladat.

A tűz és az oltás következményei sajnos sok kárt okoztak, de szerencsére a ritka műtárgyak többsége megmenekült a pusztulástól.

A párizsi érsek bejelentette, hogy fél évig ünneplik majd a Notre Dam újranyitását. December 8-tól egészen 2025. június 8-ig.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint van értelme a békéről tárgyalni Oroszország részvétele nélkül?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!