2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 15:00

Radar

Radar – Fa- és cserjeültetésen vettek részt a Fradi focistái + videó

A budakeszi Vadasparkban megtartott eseményen a Környezetvédelem fontosságára hívták fel a figyelmet a sportolók, akik a természethez való kapcsolatukról is meséltek stábunknak.

  • Radar – Fa- és cserjeültetésen vettek részt a Fradi focistái + videó

Nemcsak a pálya mellett, hanem a budakeszi vadasparkban is örömmel fogadják a gyerekek a Fradi focistáit.

A Fradi egyik szponzora (felelős vállalatként) nagy hangsúlyt fektet a fenntartható működésre, ezért az éves papírfogyasztásának ellensúlyozás érdekében immáron harmadjára is megtartotta éves faültetését a Budakeszi Vadasparkban.

A zöld-fehéreket Botka Endre, Dibusz Dénes és Varga Barnabás képviselte, de jelen voltak a klub U10-es játékosai is. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Radar  – Gyere be a műtőbe! + videó

Radar – Gyere be a műtőbe! + videó

A fenti című programmal szeretnék országszerte felhívni a figyelmet az egészségügyi szakmák fontosságára, különösen a műtős élet különlegességére.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!