2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Paletta

Paletta: Megjelent Kalmus Felicián 2019-es karácsonyi dala

A Paletta keddi adásában szó volt a tudatos babatervezésről, a nagyszabású Bach Mindenkinek Fesztiválról, valamint Kalmus Felicián csellista legújabb videoklipjéről is.

  • Paletta: Megjelent Kalmus Felicián 2019-es karácsonyi dala

 

Egyre több baba születik, de fontos a tudatos tervezés

Kitolódott a babavállalás, ami részben a nők karrierépítése miatt történik, részben pedig azért, mert egyre több a válás. Nagyon sok olyan család van, ahol nem az első házasságukat élik, de szeretnének közös gyermeket. Harminchét év felett azonban bizonyos típusú számbeli kromoszóma rendellenességek előfordulási aránya növekszik, ezekben az esetekben fel kell ajánlani a kromoszóma rendellenesség lehetőségét. A babatervezés szakemberek szerint ma már egyre inkább tudatos hazánkban.

Bach Mindenkinek Fesztivál – Az ország legnagyobb komolyzenei programsorozata

Johann Sebastian Bach születésnapja alkalmából 2020. március 16-tól 22-ig nemcsak a fővárosban, hanem több nagyvárosban is az ő műveit hallhatjuk. A programsorozat rendkívül sikeres, idén több mint 400 koncertet tartottak 71 Kárpát-medencei településen. A rendezvény célja, hogy a klasszikus zene mindenhova eljusson, a zenészek önkéntesen vesznek részt a hallgatóknak ingyenes programokon. A fellépő művészek teljesen szokatlan helyszíneken adnak majd koncerteket a rendezvény ideje alatt.

Megjelent Kalmus Felicián 2019-es karácsonyi dala

Kalmus Felicián crossover csellista előadásában hallhatják a zenebarátok a közkedvelt Auld Lang Syne -t, ami eredetileg egy az újévhez köthető skót vers. A dalhoz illő hangulatos videoklipet stúdióban és a Párizsi Udvarban forgatták. A művész #Randomcello X-mas koncertje december 21-én lesz a Hatszín Teátrumban, ahol más karácsonyi dallamok is felcsendülnek.

Teljes adás: 

Hír TV

További epizódok

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

Paláver: 2/3 lett a Fidesznek

A Karc FM és a Hír TV interaktív műsora, a szócsaták bajnokaival. Műsorvezető: Lentulai Krisztián. 2022. április 04.
Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

Paletta: Nagyvárosi fények a Játékszínben

A darabról részleteket Csonka András színésztől ismerhettük meg. 2021. szeptember 10.
Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

Megjelent Tóth Gabi legújabb dala, Az én szívem

A Palettában Szani Rolanddal beszélgetett a hétvégi fellépéséről és a dalról. 2021. szeptember 09.

Legfrissebb híreink

Háború Ukrajnában és Izraelben - Newsweek: Az Egyesült Államok kockáztatja, hogy egy harmadik háborúba is bevonják + videó

Háború Ukrajnában és Izraelben - Newsweek: Az Egyesült Államok kockáztatja, hogy egy harmadik háborúba is bevonják + videó

Venezuela magának követel, egy, a szomszédos Guyanához tartozó, olajban gazdag területet. Az amerikai hadsereg készenlétben áll, hogy beavatkozzon. Küszöbön áll egy újabb háború? Ezúttal Dél-Amerikában?Kis-Benedek József, biztonságpolitikai szakértő és Toldi Ottó, a Klímapolitikai intézet kutatásvezetője voltak a vendégeink. Műsorvezető: Ferkó Dániel.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!