2020. augusztus 11.,
kedd, Zsuzsanna, Tiborc napja

Paletta: Lemezbemutató és lemezkeresztelő

Hír TV

2019. december 9., hétfő 18:08

A Paletta hétfői adásában szó volt a karácsonyi halfogyasztási szokásainkról, a trial motorsportról, valamint bemutattuk Takács Nicolas legújabb lemezét.

„Kapj rá!” Halfogyasztást népszerűsítő kampány az adventi időszakban is

Karácsonykor megnövekszik a halfogyasztás Magyarországon. A teljes éves fogyasztás 40 százaléka december hónapra tehető, a másik tizenegy hónapra jut a fennmaradó 60 százalék. Ezért is folytat nagyszabású kampányt az Agrármarketing Centrum, aminek az a célja, hogy ezeken a számokon változtatni tudjanak. A tapasztalatok szerint elmozdult a vásárlás a feldolgozott halételek irányába.

X-Trial Budapest – Újra Magyarországon az ügyességi motoros világbajnokság

Az utóbbi időben egyre népszerűbb a trial motorsport, amelynek során különböző ügyességi feladatokat kell a motorosnak bemutatniuk. 2020. január 19-én ismét Magyarországra érkezik a fedett pályás ügyességi motoros világbajnokság. Ez alkalommal a több szakaszból álló X-Trial motorverseny harmadik futamát rendezik meg a magyar fővárosban.  Az extrém és ügyességi sportok kedvelői a Papp László Budapest Sportarénában nézhetik, ahogyan a világ legjobbjai két keréken elrajtolnak és megküzdenek egymással a lehetetlennek tűnő pálya elemein.

Lemezbemutatót és lemezkeresztelőt tart Takács Nicolas

Takács Nicolas nemrég ünnepelte 33. születésnapját, ennek alkalmából megjelentette hetedik nagylemezét a saját dalaival. A bemutató koncert 2019. december 21-én a Budapest Music Centerben látható, az eseményen egy vonósnégyessel kiegészülve az énekes állandó zenésztársai is muzsikálnak majd, akikkel a kezdetek óta együtt dolgozik. A friss dalokon kívül az est különlegességét az adja, hogy a közönség egy Magyarországon szokatlan lemezkeresztelőt is láthat.

Teljes műsor: 

Hír TV