2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

Túlélve Bolíviát 11:00

Paletta

Paletta: Lemezbemutató és lemezkeresztelő

A Paletta hétfői adásában szó volt a karácsonyi halfogyasztási szokásainkról, a trial motorsportról, valamint bemutattuk Takács Nicolas legújabb lemezét.

  • Paletta: Lemezbemutató és lemezkeresztelő

„Kapj rá!” Halfogyasztást népszerűsítő kampány az adventi időszakban is

Karácsonykor megnövekszik a halfogyasztás Magyarországon. A teljes éves fogyasztás 40 százaléka december hónapra tehető, a másik tizenegy hónapra jut a fennmaradó 60 százalék. Ezért is folytat nagyszabású kampányt az Agrármarketing Centrum, aminek az a célja, hogy ezeken a számokon változtatni tudjanak. A tapasztalatok szerint elmozdult a vásárlás a feldolgozott halételek irányába.

X-Trial Budapest – Újra Magyarországon az ügyességi motoros világbajnokság

Az utóbbi időben egyre népszerűbb a trial motorsport, amelynek során különböző ügyességi feladatokat kell a motorosnak bemutatniuk. 2020. január 19-én ismét Magyarországra érkezik a fedett pályás ügyességi motoros világbajnokság. Ez alkalommal a több szakaszból álló X-Trial motorverseny harmadik futamát rendezik meg a magyar fővárosban.  Az extrém és ügyességi sportok kedvelői a Papp László Budapest Sportarénában nézhetik, ahogyan a világ legjobbjai két keréken elrajtolnak és megküzdenek egymással a lehetetlennek tűnő pálya elemein.

Lemezbemutatót és lemezkeresztelőt tart Takács Nicolas

Takács Nicolas nemrég ünnepelte 33. születésnapját, ennek alkalmából megjelentette hetedik nagylemezét a saját dalaival. A bemutató koncert 2019. december 21-én a Budapest Music Centerben látható, az eseményen egy vonósnégyessel kiegészülve az énekes állandó zenésztársai is muzsikálnak majd, akikkel a kezdetek óta együtt dolgozik. A friss dalokon kívül az est különlegességét az adja, hogy a közönség egy Magyarországon szokatlan lemezkeresztelőt is láthat.

Teljes műsor: 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!