2020. december 4.,
péntek, Borbála, Barbara napja

Paletta: Digitális dzsungel

Hír TV

2020. november 16., hétfő 14:52

Digitális Dzsungel Milyen veszélyeket rejt a mai digitális világ a gyerekek, valamint a felnőttek számára is. Tóth Dániel, pszichológus beszél a már sokat hallott témáról, melyről nem lehet eleget beszélni. Izgalmas események a Rally Hungary-n Navigátor, országos és európa rally világbajnokság nyíregyházán Zsíros Gábor, navigátor mesél a versenyzésről és élményeiről. Figyelő Top 200 A magyar gazdaság ismét az élbolyba került a 2019-es év alapján a EuroStat legfrissebb összeállításából. Szajlai Csaba a Figyelő főszerkesztő-helyettese. Már az újságárusoknál a figyelő top 200.

Digitális Dzsungel

Milyen veszélyeket rejt a mai digitális világ a gyerekek, valamint a felnőttek számára? A már sokat hallott téma, melyről nem lehet eleget beszélni. Kiderül, hogy mire érdemes odafigyelnünk, mik a veszélyei az online térnek, a részletekről Tóth Dániel, pszichológus beszélt a műsorunkban. 

Izgalmas események a Rally Hungary-n

Országos és Európa Rally bajnokságot tartottak Nyíregyházán. Zsíros Gábor, navigátor mesélt a versenyről és élményeiről.

Figyelő Top 200

A magyar gazdaság ismét az élbolyba került a 2019-es év alapján az Eurostat legfrissebb összeállításában. Szajlai Csaba, a Figyelő főszerkesztő-helyettese volt a Paletta vendége, aki a részletekről beszél, hiszen aár az újságárusoknál a Figyelő Top 200, mely az országban működő 200 legsikeresebb céget listázza.

Teljes műsor:

 

Hír TV