2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Napindító

A nyugdíjasok erkölcsi és anyagi elismerését is jelenti a 13. havi nyugdíj + videó

A magyar nyugdíjasok februárban átlagosan több, mint 460 ezer forintot kapnak kézhez, ami egy elég komoly megbecsülése az időseknek, mondta Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója a Napindítóban.

  • A nyugdíjasok erkölcsi és anyagi elismerését is jelenti a 13. havi nyugdíj + videó

A miniszterelnök főtanácsadója a Napindító című műsorban először a gondosóra akcióról beszélt. Mint többi között kifejtette, a 65 év felettieknek ingyenes járó készülék kezelése egyszerű, hiszen egy gomb van rajta, melyet megnyomva egy diszpécserközponttal veheti fel az idős ember a kapcsolatot. A gondosóra már számos alkalommal bizonyította, hogy komoly segítség a bajban, mondta Nyitrai Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Napindító – Férfibetegségek tabuk nélkül + videó

Napindító – Férfibetegségek tabuk nélkül + videó

A Napindítóban Prof. Dr. Tenke Péterrel, az Országos Onkológiai Intézet Urológiai Daganatsebészeti Központ Központvezető főorvosával és Dr. Ágoston Péterrel, az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Osztály főorvosával beszélgettünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!