2024. 09. 07. Szombat Regina napja
Jelenleg a TV-ben:

Macskafogó

Következik:

Szélesvásznú történelem - Macskafogó 22:05

Napindító

Napindító – Dunda György: Kijev polgármestere egy olasz lapban kritizálta Zelenszkijt + videó

Dunda György, a HírTV kárpátaljai tudósítója számolt be a legfrissebb ukrán eseményekről az orosz-ukrán háború 881.napján.

  • Napindító – Dunda György:  Kijev polgármestere egy olasz lapban kritizálta Zelenszkijt + videó

A bejelentkezésben Dunda György többek között Kijev polgármesteréről, Vitalij Klicskoról is beszélt. Róla többek között elmondta, hogy Klicskot sokan Zelenszkij egyik alternatívájaként is tisztelik, gondolva arra, hogy ha majd újra elnökválasztást tartanak Ukrajnában. A tudósító arról is beszélt, hogy Vitalij Klicsko nemrég interjút adott egy olasz lapnak, melyben olyan Zelenszkijt kritizáló témákról beszélt, melyeket ukrajnai lapoknál nem tudna megtenni. A legfontosabb témák, melyek az interjú során előkerültek, Ukrajna jelenlegi nehéz katonai helyzete és az is, hogy ha Ukrajnának területeket kell elveszítenie, akkor azt csak referendummal lehet legitimizálni, bár ez szemben áll azzal, hogy tízezrek adták életüket a ukrán föld védelméért, mit lehetne egy ilyen helyzetben a harcokban elesett ukrán katonák hozzátartozóinak mondani, tette hozzá Dunda György. A tudósító rámutatott: Zelenszkij elnök már a háború kezdete óta azt hangoztatja, hogy a Krímet is beleértve az összes elvett ukrán föld visszaszerzése a cél a háború alternatíva nélküli befejezésének.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ottó – Németország és a migráció + videó

Ottó – Németország és a migráció + videó

Németországban történelmi győzelmet aratott az ellenzék által szélsőjobboldalinak bélyegzett AfD a tartományi választásokon. Bár a koalíció gondolatától eddig minden párt elzárkózott a társadalom gondolatmenetének változását jól tükrözi a bevándorlásellenes párt térnyerése. De ássunk egy kicsit mélyebbre!

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!