2022. 01. 27. Csütörtök Angelika napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Napi aktuális

Víg Dávid: Aljas színjátékról van szó!

LMBTQ-közösségekkel foglalkozó civil szervezet arra kér mindenkit, voksoljanak érvénytelenül a népszavazáson. Vendégünk volt Víg Dávid, az Amnesty International Magyarország igazgatója.

Hír TV

További epizódok

Csibi Lóránd: Nekünk, amerikai magyaroknak nagyon fontos Tucker Carlson dokumentumfilmje

Magyarország, mint példa - a déli, magyar határzár hatékonyságát méltatja Tucker Carlson, az amerikai neves konzervatív újságíró az itt forgatott dokumentumfilmjében. A Magyarország kontra Soros - harc a civilizációért című filmet ma mutatja be a FOX News. Az Egyesült Államokból kapcsoltuk Csibi Lórándot, a Clevelandi Magyarokért Alapítvány elnökét. 2022. január 26.

Csókay András: Különbséget kell tenni hívő és hívő lélek között

Csókay András idegsebész volt a Napi aktuális vendége. 2022. január 26.

Tóth Erik: A DK tárgyalási pozíciója sokkal erősebb, mint az összes ellenzéki párté együttvéve

A kormánypártok mérsékelt, de stabil előnyét mérte legfrissebb közvélemény-kutatásában az Alapjogokért Központ. Tóth Erik vezető elemzővel beszélgettünk. 2022. január 26.

Legfrissebb híreink

Megszűnt a korlátozások zöme Angliában

A brit kormány döntése alapján - amelyet Boris Johnson miniszterelnök jelentett be a múlt héten - csütörtöktől nem kell oltási igazolást bemutatni a belépés feltételeként azokban az angliai intézményekben, amelyekben ezt eddig kormányzati rendelkezés írta elő.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!