2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Csinibaba

Következik:

Szélesvásznú történelem - Csinibaba 22:15

Napi aktuális

Szánthó Miklós: Budapest a lüktető szíve a konzervatív vérkeringésnek + videó

Magyarország ma a konzervatív világnak, a józan eszű emberek világának a világítótornya - fogalmazott a HírTV-nek Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigaztatója a CPAC Hungary konferenciának otthont adó Millenárison.

  • Szánthó Miklós: Budapest a lüktető szíve a konzervatív vérkeringésnek + videó

Szánthó Miklós szerint, akik külföldről érkeztek a konferenciára azok kiéheztek arra, hogy kapcsolatokat építsenek. Hozzátette: a politikában a kapcsolatok és a hálózatosodás az, ami számít, a Soros-hálózat ebben nagyon porfi, csak ők rossz célért dolgoznak. 

Mi azért építünk hálózatot, hogy a jó célért dolgozzunk

- közölte. 

Úgy fogalmazott, nekünk rendszeres randevúnk van a valósággal, az igazság pedig az, hogy itt Budapesten a konzervatívok összejöhetnek, Budapest az nem Brüsszel, itt nem tiltanak be semmilyen konferenciát, Budapest a lüktető szíve a konzervatív vérkeringésnek.

A harmadik CPAC Hungary-n 3000 résztvevő, köztük 500 külföldi vesz részt.

Teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ottó – Hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi? + videó

Ottó – Hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi? + videó

Az Ottó közéleti riportműsor mai témája, a háború, azon belül pedig, hogy hogyan hat ránk a háborúpárti lobbi. Erről Horváth Józsefet, az Alapjogokáért Központ biztonságpolitikai tanácsadóját kérdeztük. Második riportunkban a hajléktalan kérdést vesszük górcső alá, és ellátogatunk a Rákóczi térre is.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vitáznak a vitáról + videó

Vitáznak a vitáról + videó

Vona Gábor egy tehergépkocsi platóján vitatná meg Magyar Péterrel az országot érintő kérdéseket. A téma kapcsán vendégünk volt Lampé Ágnes, a Szabad Európa újságírója és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. 
Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Bízni lehet abban, hogy erős befolyással rendelkező, konzervatív tábor alakulhat ki az Európai Parlamentben, amely fordulatot hozhat az európai biztonság érdekében és megváltoztathatja a migrációs paktum szabályait is - erről a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója beszélt pénteken Napi aktuális műsorunkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!