2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Radar 17:10

Napi aktuális

Szeptembertől várható az igazán nagy inflációs csökkenés

Nobilis Márton, élelmiszeriparért és kereskedelempolitikáért felelős államtitkár volt a Napi aktuális vendége.

  • Szeptembertől várható az igazán nagy inflációs csökkenés

Rövid idő alatt népszerű lett az online árfigyelő rendszer. Hat nagy áruházlánc több száz termékének árait napra készen nyomon követheti a lakosság. 

Nobilis Márton beszélt stúdiónkban az ennek kapcsán is várható inflációcsökkenésről, illetve az árfigyelő rendszerről.

"Már több mint 300 ezren használták az eszközt, amellyel az infláció letörésére törekszünk. Az eszköz célja, hogy napi szinten összehasonlítja 62 termékcsoportban, hogy mi mennyibe kerül. A júniusi adatok várhatóan húsz százalék alatti adatot fognak mutatni az infláció terén, a kormány célja, hogy minél előbb egy számjegyű legyen" - mondta az államtitkár.

A teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Orbán Viktor: Magyarország kész támogatni Mark Rutte holland miniszterelnök jelölését a NATO-főtitkári posztra

Magyarország kész támogatni Mark Rutte távozó holland miniszterelnök jelölését a NATO főtitkári posztjára annak a fogadalmának a fényében, hogy teljes mértékben támogatja azt a megállapodást, amely szerint magyar állomány nem vesz részt a NATO ukrajnai tevékenységében és ezek támogatására sem fordítanak magyar forrásokat – írta az X portálon Orbán Viktor miniszterelnök.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!