2021. 10. 20. Szerda Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Napi aktuális

Ők heten, köztük Sargentini utódja és Donáth Anna is hazánkba jön vizsgálódni

Szerdán kezdi meg kétnapos magyarországi meghallgatási sorozatát az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága. Miért éppen most jött a LIBE bizottság Budapestre, mi a cél? Zöldhegyi Katalin tudósítónkat kapcsoltuk Brüsszelből.

LMBTQ-aktivisták és migránspárti politikusok is vizsgálják a következő napokban a magyar jogállamiságot - kiemelten a gyermekvédelmi törvényt. A LIBE bizottság delegációja a hetes cikkely szerinti eljáráshoz gyűjt anyagot - elsősorban kormánykritikus pártoktól, szervezetektől, újságíróktól. A bizottság egyik tagja a szélsőbaloldali Malin Björk, aki arról híresült el, hogy több száz műanyag klitoriszt nyomtatott az Európai Parlament költségén szóróajándéknak. Ő többször együtt dolgozott Judith Sargentinivel is.

Újabb hazug jelentésre számít a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja

A magyar emberek nem kérnek sem a gyermekekre irányuló agresszív szexuális propagandából, sem a migránsokból – szögezte le a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportja. Mint írták: a LIBE-bizottsági küldöttség tele van európai baloldali, bevándorláspárti politikusokkal és LMBTQ-aktivistákkal, így borítékolható, hogy ismét egy hazug politikai jelentés fog készülni Magyarországról.

További epizódok

Szlávik János: Fertőzhetnek úgy az emberek, hogy nem is tudják, hordozzák a vírust

Annak ellenére, hogy a negyedik hullámot éljük jelenleg, és egyre több a fertőzött, illetve az elhunyt, még mindig sokan vannak, akik nem adatják be maguknak a vakcinát. Szlávik János infektológus főorvossal beszélgettünk. 2021. október 19.

Szükség van a nemzeti szuverenitást védő álláspontok megerősítésére

A pénzügyi zsarolás sem megengedett, ahogy a kényszerítés, zsarolás sem, a demokrácia így nem működik - jelentette ki Mateusz Morawieczki a lengyel jogállamiságról tartott európai parlamenti plenáris ülésen. Halkó Petrát, a Századvég nemzetközi elemzőjét kérdeztük. Közlése szerint a kettős mérce egy létező jelenség az Európai Unióban. 2021. október 19.

Tarlós István: Márki-Zay ilyen neoliberális ellenzéki háttérrel képtelen jobboldali politikát folytatni

Az a konstrukció, amit az ellenzék az emberek fejébe bele akar sulykolni, az gyakorlatilag képtelenség, nem logikus és nem életszerű – jelentette ki a HírTV stúdiójában a volt főpolgármester. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Radar: Gyerekek a motoron

Nem csak Talmácsi Gábor világbajnoki kupáit és érmeit és a 2007-es világbajnok motorját csodálhatta meg, aki Hernádra látogatott.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!