2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:50

Napi aktuális

MOK: Sürgős feladat az ápolás megerősítése

Pintér Sándor belügyminiszter számára ajánlást készített a Magyar Orvosi Kamara az egészségügy szükséges átalakításáról, a problémák megoldásáról. A dokumentum részleteiről a Magyar Orvosi Kamara alelnökét, Lénárd Ritát kérdeztük.

  • MOK: Sürgős feladat az ápolás megerősítése

A dokumentum leszögezi, hogy az egészségügy komplex rendszer, ezért érdemi változás is csak a szabályozás, a beavatkozás és a működés összehangolt átalakításával érhető el. A kamara szerint többek között újra kell gondolni a kórházak pontrendszer alapú finanszírozását és gondoskodni kell az egészségügyi szakdolgozók létszámhiányának csökkentéséről is. Kincses Gyula a mok elnöke az atv-ben elmondta, bár nem lett különálló egészségügyi minisztérium mégis bizakodó az új struktúrával kapcsolatban.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!