2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Napi aktuális

Lentner Csaba: Brüsszel különböző üzleti körökön keresztül gyengíti a forintot

Brüsszel hadat üzent Magyarországnak, a magyar társadalomnak, a magyar kormánynak. A forintnak a romlása és a gyorsan emelkedő infláció mind a brüsszeli nyomás következménye – jelentette ki Lentner Csaba közgazdász Napi aktuális című műsorunkban.  

  • Lentner Csaba: Brüsszel különböző üzleti körökön keresztül gyengíti a forintot

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem egyetemi tanára szerint Brüsszel azt várná el a magyar kormánytól, hogy a 12 éve sikeres gazdaság- és társadalompolitikát feladja, de erre a kabinet nyilvánvalóan nem hajlandó.  

Alapvetően Brüsszelnek az az érdeke, hogy Magyarországot, mint az Európai Unió 27 tagállamából az egyiket és a legdinamikusabban fejlődő, az EU gazdaságpolitikájától, annak elvárásaitól legjobban eltérő országot megrendszabályozza – tette hozzá.  

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!