2024. 06. 26. Szerda János, Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Napi aktuális

Lassan már mindenki az Üllői úti kerékpársávot bírálja

Wintermantel Zsolt, a fővárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője elemezte stúdiónkban a legújabb budapesti híreket, élükön a heves tiltakozásokat is kiváltó Üllői úti kerékpársávval.

  • Lassan már mindenki az Üllői úti kerékpársávot bírálja

A mentősök és a taxisok után már a Magyar Autóklub is tiltakozik Karácsony Gergelyék Üllői úti kerékpáros bójái miatt. A budapesti városvezetés legújabb hóbortja mellett kitértünk a hamarosan kezdődő atlétikai világbajnokságra is, amelyet korábban a baloldal még élesen kritizált, szerették volna, ha nem kerül megrendezésre, ma pedig már ingyen jegyekért kuncsorognak. 

A teljes beszélgetés Wintermantel Zsolttal:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!