2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Napi aktuális

Illegális bevándorlás - a harmadik országokat kell támogatni

Elsüllyedt egy migránshajó a spanyol partoknál. Marokkó felől állandó a migrációs-fenyegetés, a sokszor osgtromszerű állapotokról a helyszínen tájékozódott a Migrációkutató Intézet munkatársa, Tárik Meszár, aki ezúttal a Napi aktuális vendége volt.

  • Illegális bevándorlás - a harmadik országokat kell támogatni

A halászhajó, fedélzetén mintegy 200 illegális bevándorlóval Szenegálból indult el egy hete a Spanyolországhoz tartozó szigetcsoporthoz, amely mintegy 1700 kilométerre található az afrikai állam partjaitól.

A Walking Borders nevű civil szervezet információi szerint sok gyerek volt a fedélzeten. Idén a térségben már két hasonló hajó eltűnt. A spanyol hatóságok repülőgéppel is az eltűntek keresésre indultak. Idén eddig Spanyolországba 12 és fél ezer illegális migráns érkezett.

Teljes beszélgetés:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!