2024. 06. 18. Kedd Arnold, Levente napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Tiltott absztraktok 03:00

Napi aktuális

Fodor Gábor: még a baloldalon sem hiszi el senki Karácsony magyarázkodását

Deák Dániel és Fodor Gábor beszélgettek a Napi aktuálisban Karácsony Gergely mikroadományairól, migránskvótáról és a pedagógus életpálya-modellről.

  • Fodor Gábor: még a baloldalon sem hiszi el senki Karácsony magyarázkodását

"Az a bökkenő, hogy senki nem hiszi el ezt a magyarázatot. Nem csak a kormányoldal áll hozzá kritikusan, de az ellenzék is fogja a fejét. Ez egy óriási probléma, aminek nem lesz jó vége" - mondta Fodor Gábor, a Közép-európai rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója.

Hozzátette, "arra rendkívüli módon ügyelni kell, hogy a törvényeket minden körülmények között be kell tartani."

"Láttuk már, hogy a balliberális oldalon nem nagyon voltak következmények az ilyen ügyeket követően. Inkább az a kérdés, hogy a baloldalon belüli egységfrontot mennyire fogja megbontani" - ezt már Deák Dániel, a 21. Század Intézet vezetője mondta arra a kérdésre, hogy Karácsony Gergely belebukhat e botrányba.

Fodor Gábor ugyanerre a kérdésre reagált, szerinte a főpolgármester nem fog megbukni, de politikailag lehetetlen helyzetbe került.

A teljes beszélgetés:

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Vezércikk - Folytatódik Magyar Péter politikai szemfényvesztése + videó

Korábbi ígéreteivel ellentétben - úgy tűnik - mégis EP-képviselő akar lenni Magyar Péter? A kérdésről látszólag megszavaztatja a támogatóit, a szavazásnál azonban csak a képviselői mandátum felvétele melletti érveket hozott fel. A témában a Vezércikk vendégei is véleményt mondtak.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával + videó

A Napi aktuális vendége Somkuti Bálint biztonságpolitikai szakértő, MCC volt, akivel Velkovics Vilmos műsorvezető többek között Somkuti új könyvéről, a NATO Ukrajna missziójáról beszélgettek, de szó volt arról is, hogy Amerika 10 éve védelmi megállapodást kötött Ukrajnával, illetve, hogy 50 millió dollárral támogatja az év végéig Washington Kijevet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!