2024. 05. 27. Hétfő Hella napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 15:00

Napi aktuális

Dunai Mónika: Ilyen Magyarországon nem szabad, hogy előforduljon

Péntek délelőtt házkutatást tartott a rendőrség a 15 éves fiúval homoszexuális kapcsolatot fenntartó pedagógiai asszisztens otthonában. A téma kapcsán vendégünk volt Dunai Mónika, a Fidesz országgyűlési képviselője,

  • Dunai Mónika: Ilyen Magyarországon nem szabad, hogy előforduljon

Saját közösségi oldalára feltöltött videóbejegyzésben jelentette be Bite Zsolt, a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola azóta elbocsátott pedagógiai asszisztense, hogy egy 15 éves fiú a szeretője. A pedagógus már-már dicsekvő stílusban beszélt arról, hogy ő egy kiskorú fiúval kavar.

A botrány kapcsán Dunai Mónika a HírTV stúdiójában elmondta, ilyen Magyaroraszágon nem szabad, hogy előforduljon,

ez az eset is bebizonyította, hogy a legszigorúbb gyermekvédelmi törvényre van szükség (...) ezt a baloldal mind a mai napig támadja, bojkottálja, sőt egész Európa célkeresztjében van.

Úgy fogalmazott,

az ilyen eseteket el kell csípni, egy felelős vezetőnek nem szabad hónapokat, vagy éveket várnia, hogy az ilyen padagógus, vagy asszisztens, akár bármilyen iskolai vagy óvodai dolgozó. 

A politikus fontosnak nevezte, hogy kirobbant a botrány, mert így szerinte a a szülők részéről is elindult egyfajta társadalmi diskurzus. 

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Vitáznak a vitáról + videó

Vitáznak a vitáról + videó

Vona Gábor egy tehergépkocsi platóján vitatná meg Magyar Péterrel az országot érintő kérdéseket. A téma kapcsán vendégünk volt Lampé Ágnes, a Szabad Európa újságírója és Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. 
Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Visszafordítható folyamatban bízik Bakondi György + videó

Bízni lehet abban, hogy erős befolyással rendelkező, konzervatív tábor alakulhat ki az Európai Parlamentben, amely fordulatot hozhat az európai biztonság érdekében és megváltoztathatja a migrációs paktum szabályait is - erről a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója beszélt pénteken Napi aktuális műsorunkban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!