2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A Sajdik 11:00

Belföld

Egy 15 éves fiúval van viszonya a tanártüntetések szervezőjének, de szerinte ez rendben van

A budapesti általános iskola tanára szerint ő nem pedofil, és mindenkit beperel, aki ezt meri állítani róla - hívta fel rá a figyelmet a Metropol.

  • Egy 15 éves fiúval van viszonya a tanártüntetések szervezőjének, de szerinte ez rendben van

Saját közösségi oldalára feltöltött videóbejegyzésben jelentette be Bite Zsolt, a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ- aktivista tanára és a tanártüntetések egyik szervezője, hogy egy 15 (!!!) éves gyermek a szeretője. A pedagógus már-már dicsekvő stílusban beszélt arról, hogy ő egy kiskorú fiúval "kavar", szerinte pedig akinek ezzel problémája van, azt be fogja perelni - írja a lap

"Eddig semmi bajotok nem volt a homoszexualitással, viszont ez a tény, hogy 15 éves szeretőm van, sokaknál kiverte a biztosítékot"

- mondja Bite a videóban, majd nagyképűen hozzáteszi, hogy "tudományosan felhomályosít mindenkit", hogy ez nem pedofília, hanem efebofília, hiszen a fiú már betöltötte a 14. életévét. Bite arra hivatkozik, hogy Magyarországon a beleegyezési korhatár hazánkban tizennégy év, ezért ő nem követ el bűncselekményt azzal, hogy egy 15 éves gyermekkel tart fenn szexuális kapcsolatot.

"Az, hogy neked más a moralitásod, engem nem tud érdekelni, nekem ez belefér" -

szögezi le a tanártüntetések szervezője, hogy szerinte ez a normális. Sőt, még azt is hozzáteszi, hogy

akiknek ez nem tetszik, azokat rágalmazás miatt feljelenti, ebben pedig több szervezet - többek között a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete - is a segítségére lesz.

"És még mielőtt megpróbálnátok bemószerolni minden hatóságnál, közlöm, hogy ez nem fog sikerülni. Engem olyan emberjogi szervezetek képviselnek, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság, az Amnesty International, de még a PDSZ is"

- fenyeget meg mindenkit Bite, akinek esetleg nem tetszik, hogy egy általános iskolai tanár 15 éves gyermekekkel szexel.

Metropol

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Több ember meghalt és legalább egy tucatnyian megsérültek kedden az Iowa állambeli Greenfieldben egy tornádó miatt, s ezzel tovább emelkedett az Egyesült Államok déli és középső részén a májusban már nyolc emberéletet követelő forgószelek és heves viharok halálos áldozatainak száma - közölték a hatóságok.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!