2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A Sajdik 11:00

Napi aktuális

Chris Farell: Ha ez így folytatódik Ukrajna holdbéli táj lesz

Újrarajzolná Oroszország határait Medvegyev volt orosz elnök, aki szerint egész Ukrajnát el kell foglalni, a tankoknak pedig a lengyel határig kell menniük. Medvegyev nem először fogalmaz ilyen keményen. A politikus azt is mondta, hogy addig tart a háború, amig azt a tengerentúlon, vagyis Amerikában akarják. A stúdióban, Chris Farell biztonságpolitikai szakértő, a Judicial Watch amerikai konzervatív szervezet kutatási igazgatója.

  • Chris Farell: Ha ez így folytatódik Ukrajna holdbéli táj lesz

A legfontosabb, hogy jöjjön létre a tűzszünet, utána pedig legyenek béketárgyalások - jelentette ki Chris Farell. Rámutatott, a Biden adminisztrációtól mindent lehet hallani, csak ezt nem.

Emlékeztetett, Csecsenföld is az 1990-es évek két háborúja után holdbéli tájjá változott. 

A biztonságpolitikai szakértő szerint ennek a háborúnak valahogy vége kell érnie,

Ukrajna borzasztóan megszenvedte ezt a helyzetet, gyakorlatilag rokonnépek ölik egymást, s félő, hogy a súlyos konfliktus eszkalálódik. 

Teljes beszélgetés: 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Több ember meghalt és legalább egy tucatnyian megsérültek kedden az Iowa állambeli Greenfieldben egy tornádó miatt, s ezzel tovább emelkedett az Egyesült Államok déli és középső részén a májusban már nyolc emberéletet követelő forgószelek és heves viharok halálos áldozatainak száma - közölték a hatóságok.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Valószínűleg nagyon nagy volt az ütközés + videó

Valószínűleg nagyon nagy volt az ütközés + videó

Verőcei hajósbaleset. Ketten biztossan életüket vesztették, amikor egy motorcsónak egy szállodahajóval ütközött. Mi vezethetett a tragédiához? Tóth Mihály, a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője úgy fogalmazott a HírTV stúdiójában, hogy a motorcsónak nagyon nagy sebességgel ütközhetett neki valaminek. 
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!